spot_img
23 C
Târgu Jiu
vineri, iunie 2, 2023
Altele
  AcasăPoliticFilip nu crede că Iriza îi vânează funcția de la UNPR Gorj

  Filip nu crede că Iriza îi vânează funcția de la UNPR Gorj

  Potrivit unor surse, co-preşedintele UNPR Gorj, Robert Filip, e cu ochii în patru după ce ar fi aflat că deputatul Scarlat Iriza, recent înscris în uniune, i-ar vâna funcția. Filip nu recunoaște, însă, că se teme de Iriza și spune chiar că parlamentarul va ajuta mult UNPR la alegerile locale.

  Robert Filip

  Liderii UNPR Gorj nu au reuşit să discute cu deputatul Scarlat Iriza, deşi acesta s-a înscris în uniune în urmă cu o săptămână. Potrivit unor surse, înainte de a trece la UNPR, Iriza şi-ar fi negociat postul de preşedinte al organizaţiei judeţene de la Gorj, numirea acestuia urmând să fie făcută în şedinţa partidului din această săptămână. Uneperiştii au anunţat, însă, recent că au amânat cu două săptămâni şedinţa respectivă, în semn de respect faţă de tragedia din Capitală. Co-preşedintele UNPR Gorj, Robert Filip, nu crede, însă, că Iriza a venit în UNPR pentru funcţia de preşedinte al uniunii, acestea fiind pure speculaţii. Filip a mai spus că o întâlnire cu Iriza ar urma să aibă loc în curând, dar pentru a discuta probleme organizatorice înaintea marii reuniri a partidului. „Am avut doar o discuţie telefonică şi urmează să ne şi întâlnim să vedem cum ne stabilim pregătirile întâlnirii de peste doua săptămâni. Din discuţiile pe care le-am avut cu dânsul, a reieşit că are şi dânsul anumite structuri în teritoriu şi că nu poate să fie decât un lucru bun, adică să ne unim forţele şi noi şi ei şi PP-DD-ul să iasă un partid mai puternic. Cred că sunt doar zvonuri, până la urmă, oricum gura lumii nu poate să o închidă nimeni şi discuţii sunt multe”, a declarat Robert Filip.

  Reunire amânată

  După tragedia de la Colectiv, progresiştii au amânat reunirea filialelor din ţară, aceştia urmând să se întâlnească peste două săptămâni, în vederea stabilirii obiectivelor pentru alegerile locale şi parlamentare de anul viitor. Robert Filip, că-preşedintele UNPR Gorj, speră ca întreaga ţară să treacă peste momentele dificile, acesta considerând că în această perioadă UNPR a trebuit să lase deoparte consultările politice pentru alegerile viitoare şi să se gândească mai mult la ceea ce îşi doresc oamenii pentru formarea noului guvern. De asemenea, Robert Filip afirmă că Uniunea Naţională pentru Progresul României nu a fost afectată de scandalul în care a fost implicat generalul Gabriel Oprea, iar în viitorul apropiat uniunea are şansa să demonstreze că poate fi în continuare o forţă politică.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: