spot_img
12.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 2, 2023
Altele
  AcasăPoliticFoto: Fostul primar Jianu intră fără echipament în șantierele din Motru pentru...

  Foto: Fostul primar Jianu intră fără echipament în șantierele din Motru pentru a găsi imperfecțiuni!

  Gigel Jianu, fostul primar de Motru, timp de patru ani și jumătate a început să facă verificări, personale, în șantierele deschise de autoritatea locală în municipiu. Convins că prin intimidare și amenințări poate intra în șantier, liberalul Jianu, pătrunde fără echipament în zonele de lucru și fără acceptul constructorilor, poate, poate găsește niște hibe pe care să le folosească împotriva primarului în exercițiu, Cosmin Morega.

  Miercuri, Jianu a fost văzut, în jurul orelor 17.00, în curtea blocului social. Lui i s-a alăturat Dan Matei, președintele PNL Motru.
  După ce au verificat lucrarea, făcând poze și căutând defecțiuni de construcție, ambii au părăsit șantierul în care au intrat fără acceptul constructorului și s-au mutat în alte șantiere din oraș, pe care ambii le verifică, deși nu au cunoștințe in domeniu.
  Lucrurile nu se opresc aici, seara Jianu a luat la pas pistele de biciclete, cu soția sa de mână să nu bată la ochi, iar joi, în jurul orelor 17.00 și-a făcut prezența pe Strada Tineretului, unde se repară un trotuar.
  De data aceasta l-a avut alături pe directorul UATAA, Drăghici, cu care a verificat apoi noua autobază pentru cele patru autobuze electrice. Și aici ca și la trotuar, Jianu a făcut cu larghețe fotografii.
  Liberalul demonstrează că merge astfel pe trei fronturi: face poze să critice, să reclame sau să se laude cu realizări care nu îi aparțin. Orice găselniță apare astfel pe retelele de socializare, unde sunt criticate investițiile, primarul, dar și angajații primăriei. Pe ultimii i-a amenințat direct, că îi are trecuți pe o listă neagră, iar atunci când va redeveni primar va avea grijă de fiecare.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: