spot_img
5.5 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 23, 2024
Altele
  AcasăPoliticGorj: PNL și USR se ceartă pe candidat

  Gorj: PNL și USR se ceartă pe candidat

  Nici nu au găsit calea spre alianță că PNL și USR, la Gorj, au deja discuții în contradictoriu. În goana după un contracandidat redutabil pentru Marcel Romanescu, polul ce se dorește a fi de dreapta este de fapt o dezamăgire, nu doar pentru alegători, ci chiar și pentru membrii formațiunii politice. Toți își doresc să fie șefi, stabilirea unui candidat comun fiind o chestiune extrem de greu de pus în aplicare.

  Senatorul Ion Iordache a fost cel care a dat startul ideii unui candidat comun. Rămas fără echipă liberală municipală, aceștia plecând în masă la PSD, șeful PNL Gorj a găsit de cuvință să-și impună strategia, înainte ca aliații să-i reproșeze că a rămas singur în organizație. Așa că i-a anunțat că vrea alianțe, dar cu candidat comun de la PNL. Modul său de a face politică nu este pe gustul USR-iștilor, care refuză propunerea.
  “O negociere nu se face după o poziție de forță. Senatorul Iordache a zis că e de acord, dar să îl susținem pe al lor. Păi care e al lor? Eu cred că acele negocieri trebuie purtate cu nume și candidați. Au fost niște luări de poziții care, din punctul meu de vedere, nu sunt corecte. Eu sper ca USR să poată să stabilească un candidat anul acesta și anul viitor să fie anunțat public, să ne aliniem în spatele lui și să luăm un scor bun pentru Primăria Târgu Jiu”, a transmis Corneliu Răducan- Morega, șeful USR Târgu Jiu, pentru Radio Infinit.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: