spot_img
21.4 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 22, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesÎncă un duel politic pe „Calea Eroilor”. Protagoniști: Iordache și Romanescu

  Încă un duel politic pe „Calea Eroilor”. Protagoniști: Iordache și Romanescu

  Senatorul de Gorj de la Forța Dreptei, Ion Iordache, face apel la voluntari, pentru finalizarea proiectului ce vizează reabilitarea străzii „Calea Eroilor” din Târgu Jiu, lucrare ce trenează de foarte mult timp. În replică, primarul PNL, Marcel Romanescu, îl acuză de discuții sterile, cu conotație politică.

  Acum, pe ultima sută de metri, parlamentarul Iordache anunță  că a urmărit, de-a lungul timpului, fără reacție, scandalul acestei investiții dar, acum, a hotărât să se implice. Acesta face apel pe Facebook, pentru ca lucrarea să fie finalizată prin voluntariat:

  „Vedem toți că lucrările nu sunt pe drumul cel bun și că ritmul reabilitării nu este cel așteptat, la o lucrare de o asemenea importanță pentru Gorj și pentru țară. Lansez un apel autorităților locale, județene, parlamentarilor, constructorilor, arhitecților, proiectanților, oamenilor de cultură și tuturor celor care simt că-și pot aduce contribuția pentru salvarea acestei lucrări, să ne întâlnim urgent, săptămâna viitoare, să preluăm sarcini concrete și, printr-o amplă acțiune de voluntariat, să punem umărul la finalizarea reabilitării Căii Eroilor! ”, a transmis parlamentarul de la Forța Dreptei.

  În replică, Romanescu susține că declarațiile parlamentarului sunt cu conotație politică și că acesta știe că legea nu permite astfel de acțiuni de voluntariat. „Nu comentez declarațiile domnului Iordache. Știe că lucrările de pe „Calea Eroilor” nu pot fi executate prin voluntariat, pentru că legea nu permite. Domnul Iordache, prin firma pe care o deține, putea să se înscrie la una din cele trei licitații care au avut loc la Târgu Jiu și, atunci, puteam vorbi strict de decontarea unor lucrări, pe care firma dumnealui putea să le facă. Iordache, prin experiența firmei, ne-ar putea spune cum să depășim acest moment, dar nu pe discuții sterile și pe campanii electorale. Văd că ochii sunt doar asupra acestei lucrări. Sfaturi primesc cu drag, dar nu condiționez respectarea legii de înțelegeri pe sub masă”, a declarat primarul Marcel Romanescu, la Radio Infinit.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: