spot_img
15.5 C
Târgu Jiu
duminică, mai 26, 2024
Altele
  AcasăPoliticInterpelări pe tema amenajării hidroenergetice Valea Sadului - Vădeni

  Interpelări pe tema amenajării hidroenergetice Valea Sadului – Vădeni

  Senatorul PSD Cristinel Rujan l-a interpelat pe primul ministru și pe doi dintre miniștri, pe tema obiectivului de investiţii ”Amenajarea hidroenergetică a Râului Jiu pe sectorul Valea Sadului – Vădeni”.

  Parlamentarul de Gorj este revoltat că această investiție nu a fost prinsă, de Guvernul României, pe lista proiectelor finanţate prin planul de măsuri REPower EU.

  “I-am interpelat, de curând, pe primul ministru, pe ministrul Energiei și pe ministrul Fondurilor Europene pe tema amenajării hidroenergetice de la Valea Sadului- Curtișoara, care este importantă atât pentru diminuarea efectelor unei viituri puternice, în cazul unei situații de dezastru pentru Municipiul Târgu Jiu, cât și pentru a asigura necesarul de apă. Statul Roman putea să includă această investiție pe lista lucrărilor ce pot fi realizate cu fonduri europene. Dar, nici măcar nu a fost trecută pe această listă. Eu cred că toate amenajările hidrotehnice de pe Jiu trebuie finalizate. Avem nevoie și de energie electrică și de amenjare pentru a preveni eventualele dezastre și de apă”, a declarat Cristinel Rujan la un post de radio local.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: