spot_img
33.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 13, 2024
Altele
  AcasăPoliticIordache îi ține partea lui Virgil Popescu

  Iordache îi ține partea lui Virgil Popescu

  Senatorul de Gorj Ion Iordache sare în apărarea ministrului Energiei. Liderul PNL Gorj susține că nu Virgil Popescu trebuie să se implice pentru amânarea planului de restructurare de la CE Oltenia ci conducerea companiei. Iordache arată cu degetul spre Consiliul de Supraveghere și Directoratul CE Oltenia, afirmând că acești oameni, plătiți regește, nu își fac treaba.

  „Ce s-a întâmplat cu întârzierea reparaților la grupul 5 e un motiv bun să cerem prelungirea termenelor. Nu trebuie Virgil Popescu să facă planul de restructurare. Oamenii care au competența și sunt plătiți să facă asta sunt cei din Consiliul de Supraveghere si Directoratul CE Oltenia…trebuie să punem presiune pe ei să facă ceea ce trebuie să facă”,a declarat Iordache la Radio Infinit.

  Deși tot județul e îngrijorat de soarta CE Oltenia, politicianul afirmă că, din punctul lui de vedere, lucrurile nu stau atât de rău.

  „Până în momentul de față eu cred că lucrurile nu au mers într-o direcției proastă. Până acum CE Oltenia era cu un picior în groapă. Dacă nu luăm atitudine se va ajunge la funcționarea doar a trei grupuri la CE Oltenia. Încă se mai pot face lucruri legat de planul de restructurare. Dacă decalam termenul vom beneficia de efecte și alte facilități produse de aceasta decarbonare, mă refer la banii prin Fondul de Tranziție Justă. Eu va spun că până în momentul nu s-a mers rău”, a mai declarat Iordache.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!