spot_img
17.7 C
Târgu Jiu
luni, iunie 17, 2024
Altele
  AcasăPoliticIordache, prins din nou cu minciuna, pe tema CEO

  Iordache, prins din nou cu minciuna, pe tema CEO

  Senatorul PNL Gorj, Ion Iordache, induce opinia publică în eroare, lăudându-se cu inițierea și susținerea unui memorandum în favoarea Complexului Energetic Oltenia. De fapt, nimic din cele lansate în spațiul public nu este adevărat, senatoul PSD Cristinel Rujan lămurind cum stau, de fapt, lucrurile.

  „Nu aș fi postat nimic în sens critic, negativ, dacă nu aș fi constatat că cineva minte cu nerușinare oamenii și, din păcate, fiind vorba de aspecte juridice, de tehnică legislativă, nimeni nu-i bate obrazul. În concret, președintele PNL Gorj, senator, afirmă că a elaborat el însuși un memorandum prin care a rezolvat problemele din CEO.
  Pentru o corectă informare a cetățenilor, trebuie să menționez că un senator nu poate, conform legii, să inițieze și să susțină un memorandum în cadrul Guvernului României și, în concluzie, este vorba de o grosolană inducere în eroare a angajaților din CEO, profitând de emoțiile oamenilor și speculând temerile acestora.
  În altă ordine de idei, senatorul PNL și-a făcut un obicei din a induce în eroare oamenii din localitățile în care societatea sa (trecută formal „pe numele rudelor”) are contracte de asfaltare, cărora le spune că el le asfaltează drumurile, fără să menționeze că primește bani publici pentru aceste lucrări, în baza unor contracte și, astfel, generează o falsă reprezentare asupra realității, promovându-se imoral și nelegal într-un profil mesianic. Nu este bine, domnule senator!”, transmite Cristinel Rujan, senator PSD de Gorj.

  Articolul precedent
  Articolul următor
  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Iordache est un borfaș minte dintotdeauna mineritul este ruinat si cu girul lui ,pensionari mineri au pensii mari vorbe spuse de el im parlament .

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!