spot_img
3.4 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 1, 2023
Altele
  AcasăPoliticIordache recunoaște că nu e-n stare să-l învingă pe Romanescu

  Iordache recunoaște că nu e-n stare să-l învingă pe Romanescu

  După ce Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu, a părăsit PNL-ul, cu tot cu organizația municipală, urmând să candideze, în 2024, pentru PSD, așa cum a declarat, președintele PNL Gorj, Ion Iordache, dă din colț în colț. Acesta recunoaște că n-are cum să-l învingă pe Romanescu, prin faptul că vrea să refacă alianța PNL-USR, la Gorj, pentru a crește șansele candidatului său. El a anunțat că poartă discuții, în vederea stabilirii unui candidat comun pentru Primăria Târgu Jiu. 

  După ce guvernarea PNL-USR-UDMR a reprezentat un dezastru la nivel central, prin măsurile aplicate , acum, la Gorj se dorește reîntregirea PNL-USR, la nivel local. Ion Iordache recunoaște că ar fi dispus să dea mâna cu USR, în speranța de a obține, la alegerile din 2024, Primăria Târgu Jiu. El spune că respectivul candidat comun va fi de la PNL, dar fără să poată da un nume, care să aibă șanse în lupta cu Romanescu.

  “Exclus să luăm în calcul susținerea unui alt candidat. Suntem în discuții cu alte formațiuni politice să susținem un candidat comun. Nu am desemnat un candidat, pentru că cel mai important e să avem o echipă de oameni care să lucreze pentru Târgu Jiu. Avem această echipă, care lucrează la un proiect de Târgu Jiu. Sunt mai multe metode să identifiăm cel mai potrivit om pentru această candidatură. Agreăm un candidat comun cu USR, dar și cu alte partide. Sunt convins că vom găsi o variantă de a susține un candidat comun. Am avut discuții cu mai mulți oameni din alte partide, cu toții suntem de acord și vom găsi soluții. Ne-am propus să venim cu o alternativă la PSD”, a transmis Ion Iordache.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: