spot_img
17.8 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 12, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesIordache recunoaște! Motivul pentru care a fost îndepărtat Romanescu!

  Iordache recunoaște! Motivul pentru care a fost îndepărtat Romanescu!

  Îndepărtarea lui Marcel Romanescu de la șefia PNL Târgu Jiu are legătură cu ecoul pe care primarul Municipiului Târgu Jiu l-ar fi putut avea în rândul liberalilor de la Gorj. Ion Iordache recunoaște că fostul lider de la municipiu ar fi putut influența inclusiv membrii din Biroul Politic Județean, motiv pentru care a fost îndepărtat. „Nu lăsam ca cineva să dezbine organizația județeană”, justifică Iordache.

  Temător, după ce a preluat organizația PNL Gorj pe repede înainte, ajutat de centru și fiind obișnuit ca oamenii să i se supună, așa cum se întâmplă în firmele pe care le controlează, strategia lui Ion Iordache este să îi elimine pe cei care i-ar putea face concurență. Este și cazul lui Marcel Romanescu. După ce i-a dizolvat organizația, Iordache afirmă că Romanescu poate rămâne în PNL, ba chiar spune că-și dorește ca acesta să facă echipă cu el. Realitatea e că nu moare de dragul lui, dar nici nu vrea să-l excludă din PNL, pentru că, atunci, primarul Romanescu și-ar păstra funcția administrativă și ar putea trece, direct, la alt partid.
  „Dacă vrea să rămână în echipă, poate să rămână. Ar trebui ca Marcel Romanescu să se bucure că vrem să sprijinim organizația. Abordarea pe care o are acum nu este cea corectă. Nu lăsam ca cineva să dezbine organizația județeană. Ca orice partid, ne dorim să avem câți mai mulți oameni alături de noi. Ne dorim să facă echipă cu noi și să câștigăm alegerile”, a transmis Ion Iordache.

  Dacă Iordache face pe părintele care-și așteaptă „fiul rătăcitor”, Romanescu nu ezită să-l atace, mai puternic decât a făcut-o când era, încă, președinte al organizației municipale. Iată ce a spus Romanescu, la demisia din PNL a lui Adrian Dăianu, fost prim-vicepreședinte al organizației municipale: „Ion Iordache nu l-a văzut niciodată pe Adrian Dăianu la o acțiune politică, pentru că atunci când Adi participa la astfel de acțiuni, domnul senator era ocupat cu traseismul politic. Adrian Dăianu este membru PNL de peste 20 de ani. Ion Iordache doar în 2020 a trecut prin 3 partide. În ultimii ani el a fost, pe rând, la ALDE, PSD, Forța Dreptei și apoi la PNL. În tot acest timp, singurul beneficiar al muncii membrilor PNL este Ion Iordache și nu Adrian.”

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: