spot_img
17.6 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăPoliticIordache: “Romanescu va pierde Primăria Târgu Jiu”

  Iordache: “Romanescu va pierde Primăria Târgu Jiu”

  Senatorul Ion Iordache susține că Marcel Romanescu riscă să piardă, la viitoarele alegeri, fotoliu de primar al Municipiului Târgu Jiu. Scandalurile din jurul administrației publice locale sunt cauza acestor speculații.

  Parlamentarul spune că șantierele din Târgu Jiu, începute dar nefinalizate, sunt motiv de nemulțumire în rândul cetățenilor. Pe de altă parte și din punct de vedere politic, Romanescu este văzut de Iordache ca un lider inferior lui Dan Vîlceanu, edilul Municipiului Târgu Jiu anunțând că își dorește șefia PNL Gorj.
  „Știu că Romanescu își dorește acest lucru. Dacă este să îl am ca adversar, îl aleg pe Marcel Romanescu în detrimentul lui Dan Vîlceanu, pentru că este mai slab, din punct de vedere politic. La ultimele alegeri parlamentare, organizația PNL Târgu Jiu este pe ultimul loc dintre toate organizațiile unde au fost primari PNL. Eu cred că va pierde și Primăria Târgu Jiu. În momentul de față, stau de vorbă cu oameni care se plâng de situația din oraș. El a făcut echipă doar cu oameni care îi sunt subordonați, nu cu oameni care au influență în județ, sau interes să se dezvolte orașul”, a declarat senatorul Ion Iordache la radio Infinit.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: