spot_img
19.5 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăPoliticIritat de zvonuri, Andrei susţine că nu-l pupă în fund pe Cârciumaru

  Iritat de zvonuri, Andrei susţine că nu-l pupă în fund pe Cârciumaru

  Liviu Andrei, prefectul judeţului Gorjflorin-carciumaru-headlinesFuncția de șef al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj este prea mică pentru Liviu Andrei, fost „general” al învăţământului gorjean, fost prefect de Gorj şi fost subprefect de Bucureşti. Acesta vrea să se restabilească la Târgu-Jiu, după ce a fost ţinut în funcţie de PSD la Prefectura Capitalei şi a pierdut alegerile locale. Andrei pare deranjat că anumiţi politicieni spun că acesta vrea să revină la IŞJ Gorj şi, mai mult decât atât, se declară iritat de faptul că liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a afirmat că îl preferă pe Ion Işfan în continuare la şefia învăţământului, decât pe fostul său contracandidat la primăria Târgu-Jiu.

  Fost subprefect de București, Liviu Andrei susține că nu s-ar mai întoarce niciodată pe funcția de inspector școlar general la Inspectoratul Școlar Județean Gorj. Afirmațiile au fost făcute de acesta, în contextul în care anumite voci au lansat ideea unei posibile reveniri a lui Andrei la IȘJ Gorj. Deși recunoaște și el că a fost propulsat în funcțiile pe care le-a ocupat tocmai datorită postului de inspector general adjunct, Andrei spune că nu s-ar mai întoarce de unde a plecat în urmă cu câțiva ani. „Eu am fost subprefect al Capitalei. E ca și când ai fost ministru și te întorci director”, afirmă fostul prefect de Gorj, Liviu Andrei care spune că nici măcar nu i s-a propus să revină la IȘJ Gorj, așa cum s-a speculat în presă.

  Cârciumaru, încolţit

  Replici acide ale consilierului județean Liviu Andrei la adresa lui Florin Cârciumaru, președintele PSD Gorj. Andrei susține că social-democratul se comportă ca acum 30 de ani și nu este ancorat în realitatea zilelor noastre. Supărarea lui Liviu Andrei vine după ce Florin Cârciumaru, liderul PSD Gorj a declarat la Radio Omega că decât să revină Liviu Andrei la conducerea Inspectoratul Școlar Județean Gorj, îl preferă pe Ion Ișfan, actualul inspector general. Cârciumaru i-a reproșat atunci lui Andrei că l-a ajutat să ajungă suprefect de București, în condițiile în care Andrei s-a întors la Gorj ca să îi fie contracandidat la Primăria Târgu-Jiu și să îl critice. Andrei afirmă acum că Florin Cârciumaru ar trebui să accepte și criticile și să recunoască faptul că municipiul pe care îl conduce de 16 ani nu a cunoscut o dezvoltare demnă de un oraș european. „Florin Cârciumaru se comportă ca acum 30 de ani. Eu nu-l pup în fund pe Cârciumaru, îi pup în fund doar pe mama şi pe tatăl meu pentru că ei au făcut ceva pentru mine”, afirmă consilierul județean Liviu Andrei.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!