spot_img
6.4 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesIriza nu mai doarme de grija lui Călinoiu! Îl vrea out de...

  Iriza nu mai doarme de grija lui Călinoiu! Îl vrea out de la SGA Gorj

  Scarlat Iriza nu mai poate de nervi de când a aflat că Ion Călinoiu ar putea reveni în PSD. Fostul social-democrat vorbește la adresa organizației județene deși de mult timp nu mai face parte din aceasta. Senatorul ALDE îi trasnmite lui Călinoiu că reîntoarcerea în PSD l-ar putea costa funcția de la SGA.

  Supărarea lui Iriza este atât de mare încât uită că el a plecat din PSD și face acum parte din echipa ALDE. Vorbește despre organizația social-democrată în nume personal, punându-l la zid pe fostul lider local. „Cu Ion Călinoiu înapoi în PSD e jale. Înseamnă că ne întoarcem cu 20 de ani în urmă. Eu vreau un PSD care să fie întinerit, un PSD la o masă rotundă cu oameni de valoare. Nu-l vreau pe Călionu care a demonstrat de ce e posibil. Plecarea lui Călinoiu a urcat PSD-ul sus”, a declarat Iriza la un post de radio local.

  Florescu știe de frica lui Călinoiu

  Senatorul ALDE e hotărât să-l dea jos pe Călinoiu și din toate funcțiile obținute. Iriza spune că va vorbi la București pentru ca fostul șef al județului să piardă postul de director de la Apele Române. Parlamentarul îi cere prefectului să ia măsuri în cazul lui Călinoiu. „Să-mi spună și mie factorii de decizie cum a ajuns un șef agronom, director la Apele Române din Gorj. E strigător la cer. O să mă duc la ministrul Apelor și Pădurilor să văd cum a ajuns acest individ acolo. Călinoiu ocupă funcția ilegal. Acest director nu se duce la ședințele de la Prefectură, trimite o fată din instituție. Prefectul ceartă toate instiuțiile deconcentrate care nu participă la ședință, dar de Călinoiu nu se ia deloc. Lui Ciprian Florescu îi e frică de Călinoiu?”, a mai declarat senatorul ALDE.

  Iriza, un traseist

  Fără a intra în polemici cu Iriza, Călinoiu îl atinge în coarda politică. „El e un traseist, e foarte clar și trebuie oarecum apreciat că a reușit. Este omul care nu aduce voturi, dar care a ajuns de câteva ori parlamentar”.

  Călinoiu, în PSD prin organizația municipală

  Între timp, Călinoiu a făcut pasul spre PSD prin organizația municipală. Fostul președinte executiv a participat la un Biroul Permanent Municipal la cererea președintelui Aurel Popescu. „Este un om pe care și l-ar dori mulți aproape, de aceea l-am invitat deja să participe la sedințele de BPJ municipal pentru că mă interesează sfaturile pe care le putem primi de la domnia sa. Pe niciunul dintre noi nu îi iubește toată lumea, dar consider că decizia organismelor statutare ale partidului va rămâne în picioare”.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: