spot_img
2.4 C
Târgu Jiu
joi, noiembrie 30, 2023
Altele
  AcasăPoliticIriza şi Popeangă au fugit de dracu’ şi au dat peste ta-su...

  Iriza şi Popeangă au fugit de dracu’ şi au dat peste ta-su la ALDE

  morega 2Fostul parlamentar Dan Ilie Morega, care, la un moment dat, a fost tentat să se înscrie în partidul lui Băsescu, nu-i vede cu ochi buni pe deputaţii Scarlat Iriza şi Vasile Popeangă nici la ALDE. Morega continuă să aibă o părere proastă despre Dian Popescu, liderul ALDE Gorj.

  Preşedintele Institutului de Analize, Investigaţii Publice şi Politice, Dan Ilie Morega, consideră că plecarea celor doi parlamentari Scarlat Iriza şi Vasile Popeangă la ALDE reprezintă o pierdere pentru Mişcarea Populară. Fostul deputat susţine, însă, că aceştia nu au ales bine partidul întrucât şi preşedintele ALDE, Dian Popescu, are acelaşi caracter ca şi Nicolae Daviţoiu, şeful PMP Gorj. „Plecarea celor doi parlamentari cred că este o pierdere pentru Partidul Mişcarea Populară, dar nu ştiu dacă este o fericire pentru ei pentru că au intrat în ALDE. Este foarte posibil să fi plecat de la dracu şi să fi dat peste ta-su. Dian este de aceeaşi factură, sau mult mai josnic decât Daviţoiu. Destul de important este că liderul Tineretului PMP Gorj, Cătălin Brăilă, aproape cu întreaga organizaţie a plecat din PMP. Brăilă, un om de perspectivă, s-a săturat şi el de atâta muncă şi a plecat”, a precizat fostul parlamentar care, la un moment dat, şi el a fost tentat să se înscrie în partidul lui Băsescu. De asemenea, Morega afirmă că nu vede un viitor politic pentru Mişcarea Populară, având în vedere faptul că membrii acestei formaţiuni au început să plece masiv din partid.

  Morega crede că fuziunea PMP cu UNPR nu va duce la creşterea organizaţiei judeţene conduse de Nicolae Daviţoiu, iar acest lucru se va vedea la alegerile parlamentare din toamnă. Fostul lider al UNPR Gorj, Dan Ilie Morega, mai spune că există progresişti care vor trece la ALDE sau PSD din cauza fuziunii acestei formaţiuni cu partidul lui Traian Băsescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: