spot_img
19.8 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 17, 2024
Altele
  AcasăPoliticIulian Popescu îl contrazice pe Ion Iordache pe tema drumului expres: ”nu...

  Iulian Popescu îl contrazice pe Ion Iordache pe tema drumului expres: ”nu mai poate fi oprit”

  În urmă cu aproximativ 2 luni, liderul PNL de la Gorj, Ion Iordache, îi numea ”mincinoși” pe social-democrați, în ceea ce privea Drumul Express Tg-Jiu – Craiova. Acesta afirma, la acea vreme, ca Ministerul Transporturilor nu a vrut să cuprindă bani în buget pentru acest drum și că totul a fost doar ”o minciună pesedistă”.

  Vineri, 8 februarie, Comisia de specialitate a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere a avizat studiul de fezabilitate necesar construcției drumului.

  Prefectul Iulian Popescu, își contrazice acum colegul de partid și se declară optimist privind drumul expres, acesta spunând: ”acest proiect nu mai poate fi oprit”.

  De altfel, tot el mai spune și că, odată ce studiul de fezabilitate va fi aprobat de guvern, urmează licitația pentru proiectul tehnic și execuție, ceea ce înseamnă că declarația din decembrie a liderului PNL Gorj, Ion Iordache, a fost una fără fundament.

  Iulian Popescu dă credit PSD-lui acum, inițiatorul proiectului, și susține că lucrurile sunt cât se poate de clare, iar execuția drumului expres a pornit pe făgașul cel bun și nu mai poate fi oprit: ”Rămâne un proiect matur, un proiect în primele poziții ale proiectelor viitoare în infrastructura rutieră, așa că probabilitatea ca el să nu se realizeze, este una foarte mică”

  Proiectul drumului expres este inițiativa deputatul PSD de Gorj, Mihai Weber, care l-a numit, proiectul său de suflet.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Tg-Jiu are nevoie de legaturi rapide si spre R. Vilcea, T. Severin si Petrosani! Numai atunci se vor misca lucrurile in ceeace priveste investitiile in zona.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: