spot_img
12.8 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 29, 2024
Altele
    AcasăSportVictorie pentru echipa de handbal CSM Târgu Jiu în Cupa României

    Victorie pentru echipa de handbal CSM Târgu Jiu în Cupa României

    CSM Târgu Jiu a câștigat marți, 13 februarie, confruntarea din Turul 2 al Cupei României, contra echipei de Liga 2, CSM Bacău, scor 36-28, la pauză 16-9. Echipa noastră s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României.

    În meciul disputat pe terenul echipei din liga secundă, Mirabela Coteț a fost cea mai bună marcatoare a CSM Târgu Jiu, cu 9 goluri.

    CSM Târgu Jiu a început cu dreptul o nouă campanie în Cupa României. La doar două zile distanță de duelul de la Malaga, din Cupa EHF, echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache a disputat un nou joc oficial. De această dată, gruparea gorjeană a jucat în Cupa României, competiția care a furnizat destule surprize sezoanele trecute, acolo unde chiar echipa noastră a furnizat una dintre cele mai mari surprize din ultimii ani, reușind să ajungă în finală. Doar că la Bacău nu a fost loc de surprize. CSM Târgu Jiu a fost echipa mai bună, s-a calificat mai departe și așteaptă acum tragerea la sorți pentru următoarea fază a competiției.

    Liviu Andrieș a anunțat înainte de meciul de debut în noua ediție de Cupa României că își dorește un parcurs cât mai lung în această competiție, din care CSM Târgu Jiu a ajuns în cupele europene. Primul pas a fost făcut în Moldova, acolo handbalistele CSM Târgu Jiu au câștigat fără probleme meciul cu echipa de Liga 2, CSM Bacău.

    Finalista Cupei României din sezonul trecut și-a respectat statul de favorită și a controlat partida de la un capăt la celălalt.

    „Am vrut să evităm riscul unor accidentări“

    CSM Târgu Jiu și a îndeplinit obiectivul în ceea ce privește deplasarea din Moldova, calificarea în faza următoarea a Cupei României. CSM Târgu Jiu a trecut fără emoții de echipa din Moldova, în condițiile în care Liviu Andrieș a acordat minute tuturor jucătoarelor pentru a evita accidentările.

    „A fost un meci în care ne-am dorit să le dăm minute tuturor fetelor, pentru că am venit după un drum destul de obositor și după meciul de la Malaga și am vrut să evităm riscul unor accidentări. Acum trebuie să ne recuperăm cât mai rapid, pentru că ne așteaptă câteva meciuri foarte importante, pe care trebuie să le câștigăm, pentru a reuși să ne îndeplinim obiectivele”, a spus antrenorul CSM Târgu Jiu, Liviu Andrieș.

    Principalul gorjean speră ca fetele sale să se recupereze cât mai repede, pentru că nu este timp de pauză. Gorjencele revin acasă și încep pregătirile pentru meciul de duminică, din EHF, cu Motherson Mosonmagyarovari din Ungaria.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: