spot_img
1.2 C
Târgu Jiu
duminică, decembrie 3, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesIureș în PNL Gorj! Părăsesc partidul din cauza noii conduceri

  Iureș în PNL Gorj! Părăsesc partidul din cauza noii conduceri

  Liberalii gorjeni, din tabăra Vîlceanu, amenință cu plecarea din PNL dacă Ion Iordache va fi impus președintele organizației județene. Unul dintre cei care și-a anunțat plecarea este fostul secretar general al PNL Gorj, Marcel Iacobescu. Între timp, Dan Vîlceanu contestă ultimele mișcări făcute la nivel de organizație.

  Fostul prefect, Marcel Iacobescu, nici nu vrea sa audă de Ion Iordache. Vehement, acesta susține că va pleca, dacă senatorul ajunge președintele PNL Gorj.
  “Suntem dincolo de noaptea minții. Suntem într-o paradigmă în care nu se mai ține cont de nimic, nici de statut, de legislație, de regulament. Nu mai contează nici măcar ce își doresc membrii de partid. De ceva timp, se vehiculează și se discută că domnul Iordache va fi președintele partidului și atitudinea dumnealui cam asta este, că eu sunt șeful. Sunt persoane care vin de la Forța Dreptei și care nici nu au fost validate în BPJ, dar, cu toate astea, au primit sarcini pentru perioada următoare să răspundă de anumite zone, să cântărească organizațiile. Eu am mai spus, acum ceva timp, că domnul Iordache nu va fi președintele meu de partid niciodată. Ori nu va fi dumnealui, ori voi pleca eu”, a declarat Marcel Iacobescu pentru presa locală.

  Și alți membri din tabăra Vîlceanu au în plan același lucru.

  În urma ultimelor decizii luate, fostul șef al organizației PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, încerca prin contestații să demonstreze că dizolvarea fostului BPJ a fost nestatutară. De altfel, Vîlceanu susține că mulți dintre membrii noului BPJ nu sunt membri de partid și că urmează chiar ei să își valideze cererea în acest sens.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: