spot_img
24.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăPoliticLiberalii lui Iordache au eșuat în conducerea CE Oltenia

  Liberalii lui Iordache au eșuat în conducerea CE Oltenia

  Senatorul Ion Iordache, taxat pentru greșelile făcute. După ce s-a arătat deranjat de activitatea propriilor oameni promovați în fruntea CE Oltenia, acum, liberalul este ironizat pentru deciziile luate politic, pe repede înainte.

  Deputatul PSD Gorj, Claudiu Manta, se întreabă retoric ce numire mai urmează după cele deja eșuate.

  „Seful băgat pe gât liberalilor pare să continue modelul început cu Dan Vîlceanu, Marcel Romanescu sau Gigi Pecingină și să-i ”zboare” pe puținii membri ai PNL care au mai rămas în partid și care nu-i fac pe plac.

  Mai nou, spune că va analiza în structura de conducere a PNL, activitatea a doi dintre directorii CEO, Cosmin Trufelea și Constantin Popescu și amenință cu retragerea sprijinului politic pentru cei doi liberali.

  Asta nu ar fi o problema care sa ne intereseze, daca cei doi ar fi niste profesionisti veritabili si daca nu ar fi numiti din partea PNL Gorj in Directoratul celei mai importante unitati economice din Gorj, impinsa, din pacate, de ministrul Virgil Popescu, pe marginea prapastiei.

  Citind logica pe care o aplicați, de când sunteți șef la partid, de a vă numi apropiații în funcții importante, acum planul este să vă propuneți șefa de cabinet, pe Gabriela Târsu, în conducerea companiei?’, transmite deputatul PSD.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: