spot_img
Altele
  AcasăHeadlinesLiberalii vor dizolvarea CL Motru! Vîlceanu: „Cârciumaru girează răul pe care consilierii...

  Liberalii vor dizolvarea CL Motru! Vîlceanu: „Cârciumaru girează răul pe care consilierii îl fac oamenilor”

  Consiliul Local Motru, amenințat cu dizolvarea. Scandalurile politice dintre aleși au efecte negative majore asupra populației și se poate ajunge inclusiv la dizolvarea Consiliului Local. Propunerea aparține liderilor PNL Gorj, care îi acuză pe consilierii PSD că blochează activitatea administrativă a orașului. Președintele PNL, Dan Vîlceanu, spune că tot răul pe care îl fac consilierii puterii din Motru este girat chiar de către Florin Cârciumaru.

  Scandalurile politice din Motru blochează de luni bune dezvoltarea celui de-al doilea municipiu al Gorjului, iar disputele au ajuns într-acolo încât să se ia în calcul un referendum pentru dizolvarea Consiliului Local. Inconștiența politicienilor pare să depășească interesele motrenilor, iar până la un astfel de demers mai este doar un pas. „Ce se întâmplă zilele acestea la Motru este de neimaginat. Este nu numai un comportament politic defectuos, este lipsă de bun-simț față de cetățenii care i-au votat pe acești consilieri. La ultima ședință de consiliu local a fost vorba doar de investiții pentru oraș, iar consilierii PSD și PSRO nu s-au dus la ședință, blocând astfel adoptarea unor hotărâri care ajutau comunitatea. Eu unul sunt hotărât, și sper ca și colegii mei să fie de acord cu mine, ca în primă fază în municipiul Motru să inițiem procedura de referendum pentru dizolvarea consiliului local. Este inadmisibil și sunt convins că oamenii vor fi de acord să inițiem această procedură, pentru că acești consilieri fac rău oamenilor”, a declarat Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj.

  „Am vorbit cu Cârciumaru să facă ceva”

  Acuzele lui Vîlceanu nu se opresc aici, deoarece, în opinia acestuia, liderii PSD și PSRO poartă o mare parte din vină pentru ce se întâmplă la Motru. Din păcate, nici în municipiul Târgu Jiu lucrurile nu stau cu mult mai bine. „Voi iniția discuții cu Florin Cârciumaru și cu președintele PSRO, domnul Groșanu, astfel încât să mediem un blocaj din care doar oamenii au de suferit, și la Târgu Jiu, și la Motru. Practic, ei girează răul pe care acești consilieri îl fac oamenilor. Am mai avut încercări de felul acesta, am vorbit inclusiv cu Florin Cârciumaru să facă ceva. Eu un om care a fost primar”, a mai spus Dan Vîlceanu.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: