spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesLider politic: „Știm clar că PSD va câștiga Municipiul Târgu Jiu”

  Lider politic: „Știm clar că PSD va câștiga Municipiul Târgu Jiu”

  În presa locală au apărut primele informații cu privire la sondajul efectuat de PSD Gorj, pe tema candidatului pentru Primăria Municipiului Târgu Jiu. Datele oferite, fără a cita o sursă precisă sau vreo declarație oficială, sunt infirmate de liderul PSD Gorj, Mihai Weber.

  Președintele organizației județene a PSD Gorj susține că rolul sondajului efectuat de social-democrați nu a fost acela de a stabili un candidat și că este sigur, din datele rezultate în urma sondajului, că PSD va câștiga Municipiul Târgu Jiu la alegerile locale din 2024.

  Președintele PSD Gorj, Mihai Weber: „Acest sondaj a fost comandat pentru a identifica profilul candidatului și nu a desemna candidatul la Primăria Târgu Jiu”

  „Sunt surprins de aceste informații. Probabil sunt date pe surse și sursele nu sunt verificate. Într-adevăr, PSD Gorj a efectuat un sondaj, dar acesta nu a avut ca scop stabilirea unui candidat. S-au măsurat alte aspecte ce vizează problemele întâmpinate de cetățeni la nivel de municipiu, de gradul de notorietate și simpatia de care se bucură membrii noștri în rândul votanților. Acest sondaj a fost comandat pentru a identifica profilul candidatului și nu a desemna candidatul la Primăria Târgu Jiu. Am rămas surprinși să aflăm valul de dezamăgiri și greutatea problemelor cu care se confruntă, la ora actuală, târgujienii. Este adevărat că atât Adi Câmpeanu cât și Cristi Rujan au fost incluși în acest sondaj și, din primele date, ambii stau foarte bine, ca și procent și se bucură de aprecierea târgujienilor. Nu este nicio noutate faptul că în această perioadă se fac sondaje, nu doar PSD face acest lucru și alte partide au demarat acțiuni similare.
  Pe de altă parte, cei care doresc să fie sondați și au o părere foarte bună despre ei, își pot comanda singuri un sondaj. Să îl plătească și să afle cât de mult sunt apreciați de cetățeni. Noi, PSD, le stăm la dispoziție cu o casă de sondare de anvergură, asta ca să nu existe discuții. Astfel, își pot comanda un sondaj în care să și creadă, și, în felul acesta, eliminăm orice suspiciune.
  Oricum, din datele strânse, știm clar că PSD va câștiga Municipiul Târgu Jiu. Vom anunța candidatul la momentul potrivit!”, a declarat președintele PSD Gorj, Mihai Weber.

  Reacția PSD Gorj

  „În urma informațiilor apărute în spațiul public, cu privire la concluziile sondajului de opinie realizat de Partidul Social Democrat la nivelul Municipiului Târgu Jiu, conducerea PSD Gorj face următoarele precizări: rezultatul studiului realizat de PSD nu are caracter public și ține de organizarea internă a partidului, iar informațiile apărute în spațiul public nu coincid cu datele cuprinse în sondajul la care se face referire. La nivelul Municipiului Târgu Jiu a fost realizat un sondaj de opinie extrem de elaborat, care a cuprins atât întrebări legate de modul în care percepe electoratul măsurile întreprinse de PSD și nivelul de încredere la care se situează partidele politice în opinia alegătorilor, cât și chestionare privitoare la profilul candidatului pentru primărie. Concluziile studiilor efectuate sunt extrem de pozitive pentru PSD, iar șansele cele mai mari, la toate tipurile de alegeri din 2024, rămân în dreptul PSD.” a transmis biroul de presă al PSD Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: