spot_img
20 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesLider PSD: Avem capacitatea de a da candidatul câștigător la Târgu Jiu

  Lider PSD: Avem capacitatea de a da candidatul câștigător la Târgu Jiu

  Liderii PSD Gorj au demarat discuțiile cu privire la stabilirea candidatului pentru postul de primar la Târgu Jiu. Secretarul executiv al PSD Gorj, Anca Bordușanu, a declarat public faptul că organizația din care face parte are capacitatea de a propune un candidat care să câștige alegerile în municipiu.

  Reprezentanta social-democraților gorjeni folosește ca argument principal chiar declarațiile publice ale primarului actual din Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Acesta a afirmat că PSD este un partid puternic.

  „Avem capacitatea de a da candidatul care să câștige la Târgu Jiu, chiar din rândul membrilor. PSD este un partid puternic. O spune chiar domnul primar Romanescu.”, a precizat Anca Bordușanu, secretarul executiv al PSD Gorj, pentru Tele 3.

  Liberalul Marcel Romanescu se află la al doilea mandat de primar în municipiul reședință de județ. De mai multe ori s-a vorbit despre o candidatură a acestuia din partea PSD, însă liderii social-democrați nu au făcut niciodată publică o astfel de variantă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: