spot_img
22.7 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăPoliticLiderii ALDE au uitat să ceară la București organizarea unor alegeri

  Liderii ALDE au uitat să ceară la București organizarea unor alegeri

  Liderii ALDE Gorj nu reușesc să își convingă șefii de la centru să organizeze alegeri pentru funcția de președinte. Deși anunțau zilele trecute că vor cere la București vacantarea funcției ocupate de Dian Popescu, aceștia s-au mulțumit să se întâlnească cu Călin Popescu Tăriceanu și să asculte bilanțul altor organizații din țară. Vicepreședintele ALDE Gorj, Ninel Muja, spune că până la alegeri trebuie rezolvate alte probleme organizatorice.

  De fiecare dată când au ocazia, politicienii din tabăra anti-Dian Popescu spun că organizația județeană stă pe un butoi cu pulbere, iar lipsa unor alegeri transparente ar putea duce chiar la pierderea primarilor din Rovinari și Drăguțești. Inclusiv senatorul Scarlat Iriza se numără printre cei care anunțau zilele trecute că vor cere la întâlnirea liderilor ALDE de la București organizarea de alegeri în Gorj, numai că, între timp, a fost uitat motivul pentru care s-a făcut drumul până în Capitală.

  „S-a discutat la nivel general”

  Vicele ALDE Gorj, Ninel Muja, nu vede ca fiind prioritară organizarea alegerilor, ci, mai degrabă, pregătirea anului electoral 2019. „Săptămâna trecută, la București, a avut loc Delegația Permanentă la nivel național ALDE, unde, alături de domnul președinte Călin Popescu Tăriceanu și împreună cu colegii, am discutat mai multe probleme organizatorice, cât și modul de lucru în această coaliție. Nu s-a discutat despre alegerile de la ALDE Gorj. Este un program, iar când vom avea o situație, o vom prezenta. S-a discutat la nivel general activitatea politică la nivelul organizațiilor din țară, nu în mod special Gorjul. La Gorj, ALDE se organizează, mai sunt câteva localități unde se vor forma organizațiile, după care ne pregătim, pentru că avem un obiectiv major – alegerile europarlamentare din 2019. Noi sperăm și credem că vom avea un rezultat bun. Cred că în acest moment mai trebuie organizații în aproximativ 10 localități. Vor avea loc și alegeri în organizația ALDE Gorj, și la nivelul localităților respective”, a declarat vicepreședintele ALDE, Ninel Muja.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: