spot_img
21.5 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăPoliticLocurile de muncă, prioritate pentru Mihai Weber

  Locurile de muncă, prioritate pentru Mihai Weber

  „Mihai Weber este un deputat de perspectivă”! Declaraţia îi aparţine preşedintelui Consiliul Judeţean Gorj, Ion Călinoiu. Acesta a participat, alături de Mihai Weber, candidatul USL pe Colegiul 2, la diferite acţiuni care au avut loc în aceste zile la Novaci, Crasna şi Târgu-Cărbuneşti.

  Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu susţine că a fost surprins de calităţile pe care Weber le are în dialogul cu cetăţenii, candidatul USL reuşind să afle direct de oameni despre probleme cu care aceştia se confruntă. Şeful judeţului crede că Mihai Weber are toate calităţile pentru a deveni un deputat de perspectivă în Parlamentul României. „Este genul de om care atunci când se apucă de treabă, o termină. Am observat că ştie să stea de vorbă cu oamenii şi am mai observat faptul că le cunoaşte problemele, că ştie cu ce se onfruntă comunitatea în care trăiesc. Este perceput ca un om cu iniţiativă, realist, care vrea să ajute oamenii”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu.

  Mediul privat, în atenţia viitorului deputat

  În urma vizitelor pe care Mihai Weber le-a efectuat în acest weekend în mai multe localităţi din Gorj, candidatul USL pe Colegiul 2 la alegerile parlamentare a inventariat problemele oamenilor cu care a stat de vorbă. Mihai Weber a concluzionat că fiecare localitate se confruntă cu probleme specifice, însă, lipsa locurilor de muncă există în tot Gorjul. „Consider că problema cea mai acută este cea legată de locurile de muncă. Pe de altă parte, fiecare localitate are probleme specifice şi am observat că în zona de sud a judeţului, dar şi în zona de sub munte, apa a devenit o problemă”, a declarat Mihai Weber. Ca om de afaceri ce vrea să devină parlamentar, Weber se gândeşte şi la colegii din mediul privat, motiv pentru care vrea ca pe viitor, odată ajuns în Parlament, să ajute la simplificarea procedurilor, la reducerea birocraţiei, dar şi la iniţierea anumitor acte legislative care să vină în sprijinul gorjenilor.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: