spot_img
21.3 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăPoliticLuminița Popescu, recunoscută de Romanescu drept contracandidat redutabil

  Luminița Popescu, recunoscută de Romanescu drept contracandidat redutabil

  Se conturează tot mai mult ideea revenirii rectorului Luminița Popescu în cursa electorală, din 2024, pentru Primăria Municipiului Târgu Jiu. De altfel, chiar rectorul Universității „Constantin Brâncuși” a declarat că nu spune „nu” unei astfel de variante, însă nu a confirmat zvonurile conform cărora va candida din partea PSD.

  Se fac deja strategii pentru viitoarele alegeri locale din Târgu Jiu. Partidele politice caută candidați care să intre în lupta împotriva actualului edil, Marcel Romanescu. Unul dintre numele vehiculate este cel al rectorului Luminița Popescu, candidat Pro Romania la alegerile trecute, despre care se vorbește că ar candida pentru PSD, deși aceasta nu a confirmat. Cu o echipă mică în spate, singura femeie înscrisă în cursa electorală din 2020 a reușit să dea emoții primarului Romanescu. Acesta confirmă că o nouă candidatură a Luminiței Popescu nu i-ar fi confortabilă. „Ei ( PSD) au un candidat lipsit de greutate, mă refer la Eduard Lădaru. Dar e dificil să pregătești un candidat. La PSD, văd reacții care îmi stârnesc foarte multe zâmbete. Spunea domnul Lădaru că nu are ce căuta doamna Luminița Popescu în PSD. Ea a fost cel mai puternic contracandidat pe care l-am avut în 2020 , nu Ciprian Florescu. Cel mai puternic a fost Luminița Popescu. Din păcate, n-a avut formațiunea politică, care să poată să o propulseze și a mai făcut o mare greșeală. Nici nu și-a luat un strateg, pe cineva să-i pregătească campania electorală. Vorbim de un cadru universitar excepțional. Dintre consilierii locali, doamna Luminița Popescu a fost cel mai echilibrat”, a declarat Marcel Romanescu pentru radio Accent.

  Deocamdată, singurii din PSD care au afirmat că ar candida împotriva lui Romanescu sunt Eduard Lădarul și Liviu Andrei, dar lista este deschisă, partidul făcând sondaje, înainte să desemneze candidatul.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!