spot_img
29 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesLuptă pentru supremație în PNL

  Luptă pentru supremație în PNL

  Continuă războiul, în PNL, pentru șefia organizației județene. Tabăra Vîlceanu a convocat întâlnirea Biroului Permanent Județean al PNL Gorj, fără a fi prezent și președintele interimar Gigel Știrbu. În ședința desfășurată atât fizic cât și online, pentru a avea cvorum, s-a discutat despre data alegerilor.

  Vechea conducere încearcă să evite amânarea alegerilor, acest fapt ducând la înlocuirea taberei Vîlceanu. Deși în ședința ce a avut loc la sediu PNL, membrii BPJ au stabilit calendarul pentru organizarea alegerilor, este puțin probabil că deciziile să rămână în picioare. Nou intrat în schemă, senatorul Ion Iordache, susținut de centru pentru poziția de șef, afirmă că este degringoladă la PNL și că trebuie făcută ordine în organizație, chiar el fiind dispus să dea o mână de ajutor.

  Teatrul lui Iordache…

  „Rolul meu în PNL, și cum am ajuns aici vine de la faptul că sunt interesat, colegii mei sunt alături de mine indiferent ce cale politică voi alegere, și am stabilit să facem niște pași, să vedem că există o voință de schimbare. Trebuie să se regleze situația din BPJ, la PNL Gorj e o chestiune de degringoladă, unii semnează deciziile, alții nu. Eu sunt dispus să iau parte la niște evenimente care se produc, o instabilitate politică aduce și instabilitate în instituții. Dacă vrei să faci alegeri în care să creezi context de imparțialitate vii cu cineva de afară. Ion Iordache, în momentul de față, constată că nu este în regulă ce se întâmplă acum în PNL. Domnul Gigel Știrbu, cei de la centru și mai mulți primari mi-au cerut să revin în PNL. Răspunsul meu a fost că consider că va trebui să ne unim toate forțele de dreapta pentru că e nevoie de un pol de dreapta care să producă un echilibru la PSD, un partid puternic”, afirmă Iordache.

  Din păcate, scandalul dintre tabere se răsfrânge până în activitatea instituțiilor publice, mulți dintre bugetari ajungând acolo cu susținere politică, acum, fiind nevoiți să întoarcă favoruri.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: