spot_img
Altele
  AcasăHeadlinesManta: „USR are o problemă cu tot ce înseamnă energia”

  Manta: „USR are o problemă cu tot ce înseamnă energia”

  În timp ce prețurile cresc alarmant, investițiile din Gorj, care ar putea ușura facturile, zac nefinalizate. Pe Jiu, lucrările la hidrocentrale sunt tot blocate, după ce o lege favorabilă acestor proiecte a fost blocată în instanță. „Mulțumirile” le revin celor de la USR, care încearcă să oprească aceste lucrări. Deputatul de Gorj, Claudiu Manta, acuză Uniunea Salvați România că, prin acțiunile întreprinse, aduce prejudicii tuturor românilor, prin plata unor facturi tot mai mari.

  „Datorită acțiunilor USR, pentru hidrocentralele de pe Jiu nici acum nu s-au putut face investițiile promise. Vorbim de lucrări importante, însă acestea sunt blocate, pentru că USR a contestat la CCR constituționalitatea legii. Noi, PSD, vrem să redeschidem aceste investiții, vrem să asigurăm energie ieftină pentru peste 300 de mii de familii, să asigurăm câteva zeci sau sute de locuri de muncă în Gorj, dar toate aceste eforturi sunt subminate de cei de la USR, care țin legea blocată de aproape o jumătate de an. Nu s-a făcut niciun fel de investii, sunt băgați acolo peste 150 de milioane de euro din banii noștri, ai oamenilor, care zac îngropați acolo. Te apucă plânsul, când vezi că investițiile s-au degradat, pentru că nu s-a făcut nimic. Vă reamintesc că, în 2017, autorizația de construcție e acestor investiții a fost anulată, la solicitarea unui senator USR. E, deja, o chestiune de sistem. Acest partid și asociațiile ONG care gravitează în jurul lor au o problemă cu tot ce înseamnă energia”, a transmis deputatul de Gorj Claudiu Manta.
  Pe de altă parte și Planul Național de Redresare și Reziliență  a fost gândit prost și deciziile luate la vremea aceea nu avantajează județul Gorj. „PNRR trebuie renegociat, că a fost atât de prost făcut. Trebuie renegociat pe partea de energie, de spitale, de pensii, de agricultură. Trebuie reamintit oamenilor ce a însemnat guvernarea USR și ce putem face pentru a schimba aceste lucruri. Gorjul este afectat de deciziile luate atunci”, a mai transmis Claudiu Manta.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: