spot_img
5.5 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 23, 2024
Altele
  AcasăPoliticMăsuri luate în avantajul populației

  Măsuri luate în avantajul populației

  Plafonarea prețurilor pe anumite categorii de servicii, dar și majorarea veniturilor pentru populație reprezintă o prioritate pentru social-democrați, potrivit liderului PSD Gorj, deputatul Mihai Weber. Totuși, acesta spune că reducerile de cheltuieli la Stat, necesare pentru a fi bani la Buget, nu vor afecta, totuși, investițiile deja demarate.

  „Siguranța și bunăstarea oamenilor – preocuparea noastră. Atunci când vorbim despre măsuri de susținere a românilor, spunem lucruri concrete: prețurile rămân plafonate la energie si la alimentele de baza, majorăm pensiile, majorăm salariilor, reducem cheltuielile inutile. Atragerea fondurilor europene pentru investiții în sănătate , educație, infrastructură rutieră, unități, pe ultimul exercițiu financiar, România are un grad de absorbție a fondurilor europene de 90%. Toate acestea contribuie la creșterea nivelului de trai al românilor și la susținerea familiilor din mediile vulnerabile.
  În ceea ce privește investițiile demarate de instituțiile publice, acestea se vor realiza fără niciun risc de amânare!”, susține liderul PSD Gorj, deputatul Mihai Weber.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: