spot_img
15.8 C
Târgu Jiu
joi, iunie 13, 2024
Altele
  AcasăPoliticMihai Weber: "Dacă PSD nu intra la Guvernare, partidul avea acum peste...

  Mihai Weber: „Dacă PSD nu intra la Guvernare, partidul avea acum peste 60%. Dar ce folos…”

  Președintele PSD Gorj, Mihai Weber, a prezentat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, plusurile obținute de Gorj, și nu numai, o dată cu intrarea Partidului Social Democrat la guvernare. Weber a subliniat că Gorjul a avut și are de câștigat deoarece sunt investiții majore care au fost inițiate în 2023 în județ dar și altele care vor fi inițiate anul viitor. Este vorba despre noul spital dat și despre drumul expres al cărui execuție va începe într-o lună. Nu doar banii infuzați în Gorj sunt un plus, oprirea împrumuturilor țării este o bilă albă, plafonarea prețului la energie și creșterile de salarii și pensii atât în 2023 cât și în 2024 sunt altele.

  „Daca PSD nu intra la Guvernare, partidul avea acum peste 60%. Dar ce folos…”, a menționat liderul PSD Gorj, arătând că partidul avea de câștigat în Opoziție, dar a preferat să intre la Putere pentru a opri lucrurile negative bifate de fosta alianță.

  „Plafonarea prețului la energie s-a menținut. S-a impus cu greu după ce am convins partenerii de Guvernare că este un lucru bun. Salariul minim brut a crescut cu 750 de lei, s-au mărit pensiile și vor crește în două etape și anul viitor”, a completat parlamentarul de Gorj.

  „Prețul limitat la produsele de bază este un alt plus. Toate aceste măsuri vor continua pentru că s-a propus un buget, anul viitor, cu creșteri istorice pe anumite domenii: investiții, educație… De altfel, în Gorj discutăm de investiții record în toate domeniile. În sănătate, spitale, reabilitări, modernizări, fie că vorbim de educație, școli, grădinițe…”, a mai spus Weber.

  Numai pe Programul de Dezvoltare Locală Anghel Saligny au venit în Gorj de două ori banii atrași în județ pe PNDL2.

  „Ne-am propus să atragem fonduri și anul viitor. Trebuie să rămână fiecare euro în județul Gorj.  Vom continua cu investițiile, vom continua să finalizăm proiectele începute, sa începem cele două mari investiții de anvergură pentru Gorj: construirea spitalului nou(construcție plus dotare) dar și construirea drumului expres care în mai puțin de o lună de zile va intra în faza de execuție”, a completat liderul PSD Gorj.

  În prezent, PSD Gorj are 55 de primari din 70 iar ușa rămâne deschisă. La nivelul țării mai sunt doar două, trei organizații social democrate care dețin un procent de 80% primari la nivel județean.

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!