spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăPoliticMinistrul Dîncu și-a dat demisia, pentru că nu poate colabora cu Iohannis

  Ministrul Dîncu și-a dat demisia, pentru că nu poate colabora cu Iohannis

  Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, și-a dat demisia, luni, motivând, în principal, că nu poate colabora cu președintele României, care este și comandantul suprem al Armatei. Dîncu a făcut anunțul pe Facebook:

  „În cursul acestei dimineți, am înaintat Prim Ministrului României, Nicolae Ciucă, demisia mea din funcția de ministru al apărării naționale.
  Redau, mai jos, textul integral:
  Domnului Prim Ministru al Guvernului României
  Nicolae – Ionel Ciucă
  DEMISIE
  Subsemnatul Vasile DÎNCU, membru al Guvernului României, deținător al portofoliului apărării, vă rog să luați act de demisia mea din această funcție.
  Motivez gestul meu prin perspectiva imposibilității colaborării cu Președintele României, comandantul suprem al Armatei. Consider necesară retragerea mea din această funcție pentru a nu prejudicia în niciun fel procesele de decizie și programele care necesită fluiditate pe întreg lanțul de comandă și pentru a nu bloca o serie de proiecte absolut necesare pentru funcționarea optimă a Ministerului Apărării Naționale și a Armatei Române.
  Domnule Prim Ministru, vă mulțumesc pentru colaborarea onestă și deschiderea de care ați dat dovadă pe tot parcursul activității guvernamentale comune și vă asigur de tot sprijinul meu pentru toate proiectele și programele Ministerului și Armatei Române, din calitatea de senator, membru în Parlamentul României.
  Vasile DÎNCU
  București, 24 octombrie 2022”
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!