spot_img
17.3 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăPoliticMotrul are nevoie mai mult de industrie decât de flori şi băncuţe

  Motrul are nevoie mai mult de industrie decât de flori şi băncuţe

  Realizarea unui parc industrial la Motru, soluția pentru dezvoltarea orașului și crearea de locuri de muncă, susține Gigel Jianu, candidat PNL la Primăria municipiului. De asemenea, acesta consideră că oamenii de afaceri din zonă ar trebui să aibă prioritate în ceea ce privește investițiile din interiorul parcului industrial.

  gigel-jianu

  Gigel Jianu, candidatul PNL Gorj pentru Primăria Motru susține ideea de înființare a unui parc industrial în cel de-al doilea municipiu din județ. Jianu afirmă că realizarea acestei investiții presupune automat și crearea de noi locuri de muncă, dar va contribui și la dezvoltarea economică a municipiului Motru. În opinia lui Jianu, orașul Motru ar îndeplini condițiile principale pentru realizarea unei astfel de platforme industriale, iar punerea în practică a acestei investiții ar însemna și avantaje pentru investitorii din interiorul parcului industrial. „Cea mai importantă şi mare măsură pentru atragerea investitorilor şi dezvoltarea oraşului este înfiinţarea unui parc industrial. Am auzit că sunt foarte multe voci din partea PSD care consideră acest lucru fantezii, că nu e necesar un asemenea parc industrial la Motru. Legea 186/2013 prevede clar care sunt condiţiile pentru înfiinţare, iar Motrul le îndeplineşte în mare măsură şi apoi, avantajele pe care legea le oferă celor care investesc într-un parc”, a mai spus liberalul care a adăugat că municipiul Motru are nevoie mai mult de dezvoltarea industriei decât de flori şi băncuţe pe trotuare.

  Investitorii locali, protejaţi

  Gigel Jianu, candidatul PNL pentru Primăria Motru consideră că oamenii de afaceri din zonă ar trebui să aibă prioritate în ceea ce privește investițiile din interiorul parcului industrial. Jianu afirmă că investitorii locali ar trebui să facă demersuri în primul rând către autoritățile locale pentru constituirea unui parc industrial la Motru. „Prioritate în acest parc au investitorii autohtoni. Este imperios necesar să-ţi ajuţi investitorii locali care, în ultima vreme, au fost năpăstuiţi, dar nici nu i-am auzit plângându-se în sensul ăsta. O altă măsură care trebuie luată pentru ei este reducerea taxelor şi impozitelor locale”, a mai spus Gigel Jianu de la Motru.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: