spot_img
0.6 C
Târgu Jiu
miercuri, decembrie 6, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesMuja pe făraș? Vicepreședinte ALDE Gorj : Nu îi cunosc activitatea!

  Muja pe făraș? Vicepreședinte ALDE Gorj : Nu îi cunosc activitatea!

  Europarlamentarul Norica Nicolai este așteptată, din nou, la Gorj la începutul luni august. Vizita ar viza discuții importante și chiar schimbări majore. Vicepreședintele Consiliului Județean, membru ALDE , Ninel Muja ar urma să fie înlocuit cu un alt coleg, consilier județean.

  Potrivit unor surse se clatină scaunul de vice al consilierului Ninel Muja. Consilierul local ALDE, Eftemie Popescu recunoaște că la ultimă vizită a președintelui interimar s-au purtat discuții în vederea unor schimbări. „În ultima sedința oficială nu au fost purtate discuții tehnice, însă cele neoficiale s-au purtat de la intrare în județul Gorj și până la ieșire, inclusiv înlocuirea la care faceți referire”, a declarat consilierul la postul local Radio Infinit.

  Muja fără obiectul muncii

  Cel care vede ca justă schimbarea este primarul din Rovinari. Și el fost vicepreședinte CJ, Robert Filip susține că astfel de poziții ar trebui oferite oamenilor care au lăsat ceva în urma muncii lor. „Aș fi cu totul de acord ca să ținem cont de niște oameni care de-a lungul timpului nu au făcut nimic și au luat rezultatul. Ce facem cu ei, să îi ținem prizoneri politici? Mă uit la munca fiecărui om și când văd ca munca este puțină atunci trebuie făcută, clar, o evaluare. Eu unul nu îi cunosc activitatea domnului Muja. Stiți vreun proiect important legat de vreun investitor, un proiect european, ceva inițiat de Muja?” , a declarat vicepreședintele ALDE Gorj, Robert Filip.

  Cine stă la coadă?

  Numele celui vehiculat că-i va lua locul lui Muja este nimeni altul decât cel al directorului Colegiului Național Tudor Vladimirescu, Dorin Tașcău. Acesta ar trebui să renunțe la funcția din educație, funcție incompatibilă cu cea de vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj. „Nici nu s-a discutat așa ceva. Deocamdată eu îmi văd de lucrurile mele. Sunt speculații, din ce știu eu niciun sâmbure de adevăr”, a declarat Dorin Tașcău.

  În ceea ce privește viitoarea vizită a Noricăi Nicolai, chiar cel vizat, Ninel Muja, susține că nu vor avea loc schimbări ci va fi transmis doar un plan de bătaie pentru alegerile e vor avea loc anul viitor. „Trecem la partea de organizare pentru că în 2019 vom avea alegerile pentru europarlamentare și vrem un scor bun”, a declarat Muja.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: