spot_img
1.2 C
Târgu Jiu
miercuri, noiembrie 29, 2023
Altele
  AcasăPoliticOFSD Gorj de la 5 la 600 de membre

  OFSD Gorj de la 5 la 600 de membre

  Echipa Organizației de Femei a PSD Gorj, în continuă creștere. Prin acțiunile din ultima perioadă, președintele Anca Bordușanu a reușit să consolideze structura din cadrul PSD Gorj. Astfel, această structură are constituite 65 de organizații la nivel de județ, care însumează peste 600 de membre.

  ”Rolul femeilor în societate este foarte important și iată că și în politică acestea contează foarte mult. Alături de colegele mele, pot spune că mi-am atins obiectivul, acela de a constitui organizații în toate localitățile din județul Gorj. Le mulțumesc mult colegelor pentru implicare”, a declarant Anca Bordușanu, președinta OFSD Gorj.
  La ultima întrunire a OFSD, care a avut loc joi, a fost prezentă conducerea PSD Gorj, respectiv președinții Mihai Weber și Cosmin Popescu, parlamentarii Cristinel Rujan și Claudiu Manta, subprefecții județului Gorj, Mihai Istrate și Ninel Muja și primari ai mai multor localități.
  ”Le felicit pe doamne pentru modul în care s-au organizat și vă spun sincer că am fost surprins de mobilizarea tuturor. Atât organizația de femei, cât și organizațiile de pensionari și tineret, sunt deosebit de importante în structura PSD, pentru că fiecare categorie trebuie să fie reprezentată în cadrul partidului, astfel încât măsurile cu care venim să fie cât mai bine documentate și aplicate pe problemele ridicate de grupurile țintă”, a declarat deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  1. Nu stiu daca esti Dan sau Dana. Te roade invidia ca femeile conduse de frumusete, tinerete si inteligenta au facut un bilant anual cu sute de persoane. Lasati invidia si rautatea si vedeti va detreaba. Daca la un simplu bilant au fost sute ls alegeri vor zeci de mii. PSD are valori!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: