spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăActualitateConcurs de interpretare artistică a operei eminesciene

  Concurs de interpretare artistică a operei eminesciene

  Prima ediție a Concursului de interpretare artistică a operei eminesciene „Eu rămân ce-am fost: romantic” va avea loc în zilele de 14 și 15 iunie.
  „40 de copii din clasele a 7-a și a 8-a, respectiv a 9-a, a 10-a și a 11-a, s-au înscris în această competiție unică în municipiul nostru, care își propune să readucă spiritul eminescian în gândul, mintea și sufletul adolescenților de azi.
  Inițiat de Artego SA, cu sprijinul tuturor celor care cred în valorile incontestabile ale culturii române, integrate circuitului său universal, competiția se desfășoară după cum urmează:
  14 iunie – Teatrul „Elvira Godeanu ” – , începând cu ora 9:00, interpretarea și jurizarea participanților.
  15 iunie – începând cu ora 9:00, la Bustul lui Mihai Eminescu (opera regretatului sculptor Paul Popescu), în centrul orașului, sesiunea de premiere a elevilor, în armonii cromatice și muzicale interpretate de elevii: Negoescu Alexandra, Roșoiu Viviana, Vărgatu Vanessa, Leoveanu-Andrei Maia, Lungescu Giulia-Nicola și Abdulhadi Mohamed, pian, sub coordonarea doamnelor profesoare Gabriela Mititica și Magda Buică“, se arată într-un comunicat al Colegiului Național „Tudor Vladimirescu“. Premiile acordate vor fi consistente.
  Concursul se desfășoară cu ocazia comemorării a 133 de ani de când poetul național a intrat în eternitate.
  Manifestarea este organizată de Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu și Artego S.A., în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean, Primăria Municipiului Târgu Jiu, Biblioteca Județeană „Christian Tell” și Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!