spot_img
30.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 20, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesOpinie: CEO nu a mai respectat Planul de restructurare

  Opinie: CEO nu a mai respectat Planul de restructurare

  Unul dintre politicienii locali susține că, deși nu a suferit modificări, Planul de restructurare al Complexului Energetic Oltenia nu mai este de actualitate. Manuela Misăilescu, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj, a declarat în cadrul unei emisiuni la o televiziune locală că Planul trebuie oricum să fie adaptat, având în vedere că nu a mai putut fi respectat, ca urmare a crizei energetice și a evenimentelor geopolitice.

  „CEO nu a mai respectat Planul de restructurare. Sigur că Planul nu este modificat, dar este clar că nu a mai fost respectat, pentru că nu s-a mai putut face acest lucru. Nu mai sunt de actualitate acele termene cu privire la închiderea de capacități pentru acest an. A fost nevoie chiar de angajări, pentru a produce mai mult cărbune și mai multă energie electrică.”, a declarat Manuela Misăilescu.

  La nivel local s-a tot cerut, inclusiv de partide și de către sindicate, modificarea Planului de restructurare al Complexului Energetic Oltenia și adaptarea acestuia la noile realități. Tot mai multe state europene au revenit la grupurile energetice pe bază de cărbune, având în vedere lipsa energiei de pe piață, precum și problemele generate de dependența față de gazele naturale rusești.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!