spot_img
14 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 18, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesParlamentar: Nu cred că vor fi gata grupurile pe gaze de la...

    Parlamentar: Nu cred că vor fi gata grupurile pe gaze de la CEO până în 2026

    Unul dintre parlamentarii de Gorj este sceptic în ceea ce privește finalizarea investițiilor propuse în Planul de restructurare și decarbonare al Complexului Energetic Oltenia 2021 – 2026.

    Claudiu Manta, deputat al PSD Gorj, este de părere că timpul rămas este mult prea scurt, cel puțin în privința celor două grupuri energetice pe gaze naturale pe care compania și-a propus să le construiască până în 2026. Este vorba de un grup pe gaze naturale la Termocentrala de la Turceni pentru care a fost selectată compania Tinmar Energy, respectiv un grup pe gaze naturale la Sucursala Electrocentrale de la Ișalnița pentru care a fost selectată compania ALRO. Grupurile energetice ar trebui să fie puse în funcțiune în 2026, conform Planului de restructurare al CEO.

    „Nu cred că vor fi gata grupurile pe gaze de la CEO până în 2026. Nu este timp suficient. Nu cred că poate fi realizat acest lucru în 3 ani. De ce nu se duce ministrul la Burxelles să reviziuiască Planul de restructurare? E nevoie de energie pe cărbune în continuare.”, a declarat deputatul de Gorj, Claudiu Manta, la o televiziune locală.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: