spot_img
16.2 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăPoliticPartidul Social Democrat militează pentru protejarea mediului și reducerea poluării

  Partidul Social Democrat militează pentru protejarea mediului și reducerea poluării

  Protejarea mediului, inclusiv prin stoparea tăierilor ilegale de pădure, a reprezentat întotdeauna o preocupare pentru parlamentarii Partidului Social Democrat. De aceea, reprezentanții PSD din Parlamentul României au inițiat de-a lungul timpului legi care au avut ca scop final crearea unui mediu sănătos și, totodată, sprijinirea producătorilor de energie autohtoni. Și în următorii patru ani, deputații și senatorii PSD vor trata cu maximă responsabilitate problematica poluării și stoparea fenomenului legat de defrișărilor ilegale ale pădurilor.

  În programul de guvernare al PSD, acestei probleme îi este dedicat un întreg capitol:

  STOPAREA DEFRIȘĂRILOR ȘI PROTEJAREA PĂDURILOR, prin dezvoltarea sistemului informatic de urmărire a materialului lemnos și revitalizăm aplicația „Radarul Pădurilor”.Stoparea exportului de lemn brut, concomitent cu reîmpădurirea masivă, în viziunea europeană aplicată companiilor: „Tai un copac, plantezi doi”.

  REDUCEREA POLUĂRII ÎN MARILE ORAȘE, PRIN SUSȚINEREA TRANSPORTULUI VERDE ȘI ELIMINAREA SURSELOR DE POLUARE. Susținerea autorităților locale de a cumpăra mijloace de transport în comun electrice, extinderea pistelor de biciclete, închiderea depozitelor de gunoi care nu îndeplinesc condițiile legale.

  SPRIJIN PENTRU CONSUMATORII VULNERABILI atât pentru plata facturilor la energie, dar și pentru investiții în izolarea termică a locuințelor.

  GAZ ROMÂNESC MAI IEFTIN PENTRU ROMÂNI – Creșterea capacității de extracție a gazelor naturale, în special din Marea Neagră. Racordarea la rețeaua națională de gaze a 1 milion de familii până în 2024. Program Național de revitalizare a Petrochimiei naționale pentru valorificarea gazului intern în producția de îngrășăminte.

  INVESTIȚII ÎN SOLUȚII ENERGETIC PRIETENOASE CU MEDIUL  – Construirea de capacități de producție a energiei electrice și în cogenerare pentru marile orașe din România, precum București, Constanța, Timișoara, Iași și Craiova. Susținerea achiziției de automobile electrice.

  – Comantat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană PSD GORJ
  – Executat de Societatea NEW GRUP IMPACT SRL
  – CUI mandatar financiar coordonator 11200020

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: