spot_img
8 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăPoliticPoftiți la funcții! Social democrații gorjeni, așteptați să-și depună dosarul pentru o...

  Poftiți la funcții! Social democrații gorjeni, așteptați să-și depună dosarul pentru o funcție de vicepreședinte regional

  Social-democrații gorjeni sunt așteptați să-și depună dosarele pentru o funcție de vicepreședinte regional. Alegerile vor avea loc în cadrul Congresului PSD unde marea familie social-democrată va face primele modificări statutare. De la Gorj, spre București vor pleca 82 de social-democrați cu premisa clară de a-l reconfirma pe Dragnea pe funcția de președinte, funcție care nu va fi suspusă la vot.

  La Congresul extraordinar din 10 martie, delegații social-democrații vor vota pentru funcțiile de președinte executiv, secretar general și vicepreședinte. Din noului statut PSD a fost eliminată interdicția pusă președinților de organizații județene de a candida la o funcție în conducerea centrală. Astfel, Biroul Permanent Național va fi constituit din câte doi vicepreședinți pentru fiecare regiune: 8 vicepreședinți femei respectiv 8 vicepreședinți bărbați. La aceste funcții poate candida orice membru, la Gorj funcțiile fiind până în acest moment fără lipici la social-democrații gorjeni. „ Avem un termen de depunere al candidaturilor până pe data de 8 martie la ora 12. Toți colegii care doresc să candideze la una dintre funcțiile anunțate pot să-și depună candidaturile. Până în acest moment niciun coleg nu a făcut acest pas, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD Gorj, Anca Bordușanu.

  Dragnea, reconfirmat lider

  Tot în cadrul Congresului Liviu Dragnea va fi reconfirmat pe funcția de președinte al partidului. De altfel aceasta este singura funcție care nu va fi supusă votului. Colegii de la Gorj susțin că nu se pune problema schimbării actualului șef grație rezultatelor obținute de PSD în ultimele bătălii electorale. „S-au purtat discuții și pe această temă și cu toții am fost de acord ca răspunsul nostru trebuie să fie acela de susținere a lui Liviu Dragnea în continuare pentru funcția de președinte a PSD. Am luat în calcul rezultatele pe care PSD le-a avut în toată această perioadă de timp,”, a declarat Aurel Popescu, președinte PSD Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: