spot_img
12.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 15, 2024
Altele
  AcasăHeadlines„Prefectul a confundat Prefectura cu sediul PNL". Vezi cine spune!

  „Prefectul a confundat Prefectura cu sediul PNL”. Vezi cine spune!

  Prefectul PNL de Gorj, taxat pentru greșelile comise. Vicepreședintele PSD Gorj Manuela Misăilescu îi reamintește lui Iulian Popescu atribuțiile pe care i le impune funcția pe care o ocupă.

  Liberalul este acuzat că nu cunoaște activitatea serviciile deconcentrate pe care le are în subordine, aflând de pe Facebook ce se întâmplă în județul Gorj, referitor la scandalul de luni, când un azil de bătrâni a fost depistat că funcționează ilegal, după ce mai fusese închis de autorități. De asemenea, vicepreședintele PSD Gorj amintește despre faptul că prefectul se plimba și-și făcea campanie electorală pe Facebook, în loc să conducă Comitetului pentru Situații de Urgență, când au avut loc inundațiile.

  „Când ai toate instituțiile în subordine, dar te informezi de pe rețelele de socializare, nu te poți numi altfel decât Iulian Popescu. Liberalii au bagatelizat cea mai importantă poziție de conducere dintr-un județ și l-au numit pe Iulian Popescu prefect. E clar că acesta a greșit scaunul și a confundat Prefectura cu sediul PNL. Altfel nu se explică faptul că omul nu are nicio treabă cu problemele județului. Atunci când gorjenii au avut cea mai mare nevoie de intervenția președintelui Comitetului pentru Situații de Urgență, în urma inundațiilor devastatoare, prefectul era în campanie electorală și în vizită pe Transalpina și la pensiunile din zonă. Gorjul nu a avut niciodată un prefect mai slab și mai rupt de realitate ca acum și asta doar ”datorită” PNL-ului. Iulian Popescu poate pleca liniștit unde vrea, că lucrurile funcționează și fără el” a transmis vicepreședintele PSD Gorj Manuela Misăilescu.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  1. Mai corect cum este zicala,,A CONFUNDAT SULA CU PREFECTURA,, acest veritabil liberal demn de URMASII BRATIENILOR NUMIT DE UN SULEA SPATARU TRASEIST LIBERAL DIN TURCENI…

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!