spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesPrefectul şi subprefectul, avertizaţi de Ruşeţ

  Prefectul şi subprefectul, avertizaţi de Ruşeţ

  Liderul democrat-liberal Ion Ruşeţ a declarat, pentru Acces Tv, că se declară dezamăgit de declaraţiile şi falsitatea unor înalt funcţionari publici, care „într-un moment spun că nu vor pe listele de candidaţi pentru că este scandal în PDL şi se pronunţă deja legat de viaţa internă din organizaţie. Iar, peste câteva săptămâni, avem o mare problemă, sunt supăraţi că PDL nu i-a înscris pe liste”. Ruşeţ a tras un semnal de alarmă şi a transmis prefectului Liviu Andrei şi subprefectului Marcel Romanescu, că fără sprijinul PDL nu se vor putea menţine în funcţie.

  Invitat la un post local de radio, preşedintele democrat-liberal Ion Ruşeţ a declarat vineri că nu-şi doreşte ca Marcel Romanescu să aplice strategia pe care a aplicat-o la alegerile din 2008 „atunci, domnul Romanescu a refuzat să candideze la Primăria Târgu-Jiu, pentru a nu avea rezultate slabe, care să nu-i mai permită candidatura la parlamentare”. Una peste alta, Ruşeţ a susţinut în declaraţiile făcute că are mare încredere în Marcel Romanescu „am încredere că după ce-şi va termina mandatul de înalt funcţionar public, domnul Romanescu va reveni în PDL”.

  Ruşeţ: „dacă intră în alegeri vor trebui să se suspende”

  Liderul democrat-liberal susţine că intenţionează să poarte discuţii cu subprefectul, pentru a-şi clarifica poziţia „imaginea lui Romanescu este bună iar dacă doreşte să se apropie de PDL, trebuie vorbit serios şi cu mult înainte de alegeri va trebui să se suspende şi să intre în bătălia electorală şi preelectorală”. În ceea ce priveşte interesul prefectului Liviu Andrei, faţă de alegerile parlamentare, Ruşeţ a transmis acelaşi mesaj, ca înainte de alegeri să renunţe la funcţie „dacă vor să fie alături de noi, să o facă înainte de alegerile locale. Să renunţe la funcţii cu mult înainte de alegerile locale. Vom avea discuţii, sunt reprezentanţii Guvernului în teritoriu, trebuie să pună în aplicare politicile Guvernului şi să evite acţiunile cu iz de interes personal”.

  Romanescu: „Partidul putea găsi o soluţie pentru mine”

  În declaraţiile făcute, subprefectul Marcel Romanescu a scos în evidenţă o nemulţumire pe care o are, aceea că „partidul a avut posibilitatea să găsească pentru mine o soluţie, aşa cum a găsit pentru alţii şi să nu mă ţină pentru o funcţie de subprefect”.

  Liviu Andrei: „domnul Ruşeţ are dreptate”

  Contactat telefonic, prefectul Liviu Andrei a precizat că în situaţia în care partidul decide că are nevoie de persoana lui, va face ce se va stabili în partid „vom avea discuţii, pentru a se stabili care este poziţia partidului. Dacă doreşte să candidez, vom stabili de comun acord, totul este în funcţie de decizia BPJ”. Referitor la declaraţiile lui Ion Ruşeţ, vis-a-vis de o suspendare din funcţie, în vederea participării la alegeri, prefectul consideră că „domnul Ruşeţ a avut dreptate şi apreciez poziţia dumnealui”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: