spot_img
22.3 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 12, 2024
Altele
  AcasăPoliticPremierul Ciolacu: "Nu am nicio milă pentru cei care au distrus viețile...

  Premierul Ciolacu: „Nu am nicio milă pentru cei care au distrus viețile și sufletele unor oameni fără apărare!”

  O nouă demisie din fruntea Guvernului. După Marius Budai și Gabriela Firea renunță la mandatul de ministru al Familiei.

  Ambele demisii vin în urma scandalurilor care au zbuciumat o țară întreagă, cea a azilelor de bătrâni. Premierul României, liderul PSD, susține că gestul colegilor săi este unul asumat și voluntar. Totodată, Marcel Ciolacu afirmă că cele două demisii nu sunt suficiente pentru a face curățenie într-un sistem „odios”. Liderul PSD își asumă o schimbare radicală, chiar dacă acest lucru înseamnă ca mai multe persoane să își piardă funcția.

  „Lucrurile nu trebuie să se oprească însă aici. Aștept acum ca și primarii, șefii de Consilii Județene, directorii de instituții publice locale sau șefii din poliție care au avut o legătură cu «azilele groazei» să își asume pe deplin responsabilitatea. Toți trebuie să facă un pas în spate.
  Lucrurile nu se vor schimba, însă, doar cu un număr de demisii. Cel mai grav ar fi ca această indignare legitimă a societății să fie acoperită de un șir de demisii, iar în spate lucrurile să rămână la fel.
  Este nevoie de o schimbare reală, în profunzime, ca să putem repara acest sistem odios care a corupt conștiințe în schimbul banilor.
  Mi-am asumat ca prim-ministru acest lucru. Și voi merge până la capăt! Voi schimba lucrurile de sus până jos, alături de colegii mei din Guvern, de Biserica Ortodoxă Română și de restul cultelor din România, precum și de societatea civilă. Nu am nicio milă pentru cei care au distrus viețile și sufletele unor oameni fără apărare!”, a transmis Marcel Ciolacu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!