spot_img
22.8 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăPoliticPresiuni fără precedent în PSD! Ciocea revine dacă pleacă fostul primar al...

  Presiuni fără precedent în PSD! Ciocea revine dacă pleacă fostul primar al orașului Târgu-Jiu

  Primarii PSD care îl vor pe Ion Ciocea în partid trebuie să scape organizația de Florin Cârciumaru. Asta le transmite primarul din Bustuchin social-democraților care au cerut în număr foarte mare primirea lui Ciocea la pachet cu Ion Călinoiu în PSD. Nici măcar liderul de la Târgu Jiu, Aurel Popescu, nu a reușit să pună capăt conflictului dintre Cârciumaru și Ciocea.

  Revenirea lui Ion Călinoiu în PSD i-a făcut pe primarii social-democrați să îi ceară lui Florin Cârciumaru și acceptarea lui Ion Ciocea, celălalt pesedist rătăcit care a candidat ca independent la alegerile parlamentare. Edilul din Bustuchin a rămas impresionat de gestul foștilor colegi. „Nu m-ați auzit că cer să vin în PSD, dar dacă primarii m-au cerut, eu le mulțumesc. Înseamnă că sunt oameni adevărați. Chiar m-au impresionat declarațiile primarilor de la Cătunele, Runcu și alții. Sunt oameni de valoare și cu mai mare caracter decât alții la care mă așteptam și care au și funcții”, a spus Ciocea.

  Primarul din Bustuchin rămâne de neclintit în privința revenirii în PSD și spune că nu mai poate face echipă cu președintele Florin Cârciumaru. „Atât timp cât va fi Cârciumaru la PSD, Ciocea nu va fi acolo. E singura condiție pe care o am ca om. N-am nevoie până la urmă să mai fac politică, decât să mai stau cu acest om în partid. Sunt un om demn și întotdeauna ce mi-am propus, am făcut”.

  „Călinoiu și Ciocea înseamnă voturi”

  Inclusiv președintele PSD Târgu Jiu, Aurel Popescu, împărtășește ideea revenirii lui Ciocea, iar pe Ion Călinoiu îl consideră deja ca și membru de partid. „Este un punct de vedere pertinent și o luare de poziție firească a domnilor primari. Și Ion Călinoiu și Ion Ciocea înseamnă voturi, înseamnă oameni de nădejde. În niciun caz cei care cer venirea domnului Ciocea nu cer schimbarea domnului Cârciumaru. Este decizia domniei sale dacă își dorește să revină în PSD. E foarte important ca fiecare dintre noi să încerce să lase deoparte astfel de condiții pe care să le punem unii altora. E foarte important ca în politică să știi când și cum să cum să pui condiții. Nu cred că este cazul aici. Eu unul îl consider deja membru al organizației municipale pe domnul Ion Călinoiu. Rămâne ca domnia sa, la fel ca în cazul domnului Ciocea, să își exprime dorința de a activa în rândul social-democraților cu acte în regulă”, a spus Aurel Popescu.

  „Îl las să stea el cu Cârciumaru”

  Declarațiile împăciuitoare ale lui Aurel Popescu l-au enervat la culme pe Ciocea, care îi transmite acestuia că trebuia să ia poziție mai demult în fața lui Cârciumaru. „Îi mulțumesc lui Aurel Popescu pentru că mă vrea în partid, dar îl las să stea el cu Cârciumaru, că au fost colegi și prieteni. Când Cârciumaru a luat măsuri cu mine, a luat poziție că trebuie să îl dăm pe Ciocea afară, numai că n-au putut, că voiau să mă vadă și fără serviciu. El a fost unul din ăia, așa că eu nu vreau să îl despart de Cârciumaru”, a mai spus primarul din Bustuchin.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!