spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesPrimar PSD, la întâlnirea membrilor Forței Dreapta din Gorj cu liderul Ludovic...

  Primar PSD, la întâlnirea membrilor Forței Dreapta din Gorj cu liderul Ludovic Orban

  Primarul orașului Țicleni, Radu Constantin, de la PSD, apare într-o fotografie în aula de la Universitatea „Constantin Brâncuși“, la o întâlnire la care au fost prezenți membri ai Forței Dreptei din Gorj, dar și lideri ai formațiunii, printre care s-a numărat președintele Ludovic Orban.

  Adrian Miuțescu, deputat de Argeș, a transmis într-o postare pe pagina sa de Facebook în ce au constat evenimentele desfășurate în Gorj:  „A inaugurat primul sediu al partidului Forța Dreptei, la Târgu Jiu. Am fost prezent la eveniment, alături de colegul senator de Gorj, Ion Iordache, Ludovic Orban, Violeta Alexandru, Alexandru Kocsis, Antonel Tanase, Nicolae Giugea, Ionel Dancă, Chira Claudiu-Martin și Constantin Sovaiala.
  Împreună cu colegii parlamentari din Forța Dreptei am discutat, la sediul din Târgu Jiu, despre prioritățile pe care le vom avea în următoarea sesiune parlamentară, care începe săptămâna viitoare.
  Am fost apoi în orașul Motru, împreună cu colegii parlamentari din Forța Dreptei și cu Liga Studenților din Universitatea “Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, care au organizat o caravană de informare cu privire la accesarea fondurilor europene disponibile în următorul exercițiu financiar și despre PNRR.
  La Târgu Jiu, am participat la o întâlnire cu studenții Universității “Constantin Brâncuși”, unde s-a discutat despre salvarea zonelor defavorizate din județul Gorj, căutându-se soluții pentru crearea de locuri de muncă și oferirea de alternative celor care vor fi disponibilizați după închiderea minelor de cărbune“.

  Conducerea UCB vrea să renunțe la parteneriatul cu senatorul Ion Iordache

  Conducerea UCB susține că, de fapt, ar fi trebuit să se desfășoare o întâlnire din cadrul simpozionului „Gorjul, calamitat economic și social de decarbonare”, care, din păcate, a fost politizat și ia în calcul să renunțe la colaborarea încheiată cu Cabinetul senatorului Ion Iordache. Astfel, reprezentanții UCB s-au retras de la întâlnirea de astăzi la care și-a făcut apariția Ludovic Orban și alți politicieni de la Forța Dreptei.

  Iulian Țimpea, purtătorul de cuvânt al UCB, a spus că la întâlnire au fost invitați să participe oameni de afaceri și autorități locale: „Noi ne-am ocupat de întocmirea invitațiilor, iar Ludovic Orban nu se afla printre cei invitați să participe“. De asemenea, susține reprezentantul UCB, la întâlnire nu au participat studenți.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: