spot_img
26.8 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesPrimarul municipiul Motru, desemnat vicepreședinte al PSD Gorj

  Primarul municipiul Motru, desemnat vicepreședinte al PSD Gorj

  Primarul municipiului Motru, Cosmin Morega, a devenit, de miercuri, 13 ianuarie, vicepreședinte al PSD Gorj. Acesta a fost desemnat vicepreședinte în Biroul Politic Județean. Motru are, astfel, doi vicepreședinți în cadrul organizației județene: Dorin Hanu și Cosmin Morega. „Am fost ales în funcția de vicepreședinte la nivel județean ca urmare a rezultatelor foarte bune, 44%, pe care le-am obținut la alegerile locale“, a spus primarul celui de-al doilea municipiul al județului Gorj. Acesta vrea să candideze și pentru funcția de președinte al organizației locale: „În luna februarie va avea loc congresul pentru alegerea președintelui PSD Motru. În prezent sunt președinte interimar. Îmi doresc să candidez și să devin președinte cu drepturi depline“.

  Vrea să aducă tineri în partid

  Primarul Cosmin Morega spune că își dorește să atragă în PSD cât mai mulți tineri: „Îmi propun să fac o echipă tânără. Am dat dovadă că PSD este singurul partid din zona Motru. PSD s-a reformat într-o perioadă scurtă și a venit cu mulți tineri. Acest lucru s-a văzut în Consiliul Local unde au fost promovați. Am obținut, astfel, opt mandate de consilier, situație pe care PSD a mai avut-o în Motru în urmă cu mulți ani. Îmi doresc ca alături de seniori, cei tineri să poată să-și pună în aplicare ideile și soluțiile și să aibă dorința de afirmare pentru binele cetățenilor și  dezvoltarea localității. Motru este o localitate cu probleme specifice și o primărie foarte  grea în comparație cu alte primării.

  La ora actuală, în zona Motru, din cauza mișcărilor politico-sociale, anul 2021 cred că va fi destul de greu cu multe încercări. Trebuie luate decizii rapide tocmai pentru a rezolvat probleme comunității“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: