spot_img
3.4 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 1, 2023
Altele
  AcasăPoliticPromisiunile lui Mihai Weber privind centura ocolitoare a Târgu Jiului

  Promisiunile lui Mihai Weber privind centura ocolitoare a Târgu Jiului

  Lucrările la centura ocolitoare a municipiului Târgu Jiu ar putea fi reluate în scurt timp. Promisiunile vin de la președintele PSD Gorj, Mihai Weber. Acesta i-a invitat la Târgu Jiu pe cei mai autorizați oameni să vorbească despre investițiile din infrastructura rutieră, în frunte cu ministrul Transporturilor. Weber spune că și alte investiții, precum drumurile Scoarța – Pitești sau Târgu Jiu – Baia de Aramă vor demara în scurt timp.

  Deputatul Mihai Weber are vești bune pentru lucrările de infrastructură rutieră din Gorj, asta mai ales după valul de nemulțumiri de la nivel național privind construcția de autostrăzi sau drumuri expres. Weber a dat asigurări că inclusiv ministrul Transporturilor se va afla săptămâna aceasta la Târgu Jiu, însă se declară încrezător și în privința altor lucrări decât drumul expres Craiova – Târgu Jiu. „Eu sper ca lucrările să înceapă cât mai repede la centura ocolitoare. Chiar dacă există anumite porțiuni unde mai sunt discuții privind planurile parcelare, sunt tronsoane unde lucrarea poate începe. De asta și așteptăm acești oficiali, să ne spună exact când va fi reluată licitația, știind deja că acel contract cu vechea firmă este anulat. Urmează o nouă procedură. Sper ca în câteva luni să fie reluate lucrările la centura ocolitoare”, a declarat președintele PSD Gorj, Mihai Weber.

  „Sunt alocate resurse bugetare”

  Parlamentarul spune că și alte două artere rutiere importante vor fi modernizate în cel mai scurt timp. „Despre drumul de la Târgu Jiu la Baia de Aramă, în cursul anului trecut au fost făcute anumite reparații, urmând ca acum să se reia lucrările. Pentru tronsonul respectiv sunt alocate deja resurse bugetare și nu există niciun inconvenient. Lucrările se execută de către o firmă care are contract cu Regionala de la Craiova, deci aici lucrurile sunt foarte clare. În același stadiu ca și centura se află și DN 67 B de la Scoarța la Pitești, adică este reziliat contractul și urmează o nouă licitație. A fost făcută o evaluare în aceste luni privind reactualizarea indicatorilor și a stării drumului respectiv. Din 2010, de când a fost licitată lucrarea, s-au schimbat multe date în ceea ce privește indicatorii tehnico-economici”, a mai explicat Mihai Weber.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: