spot_img
17.3 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăPoliticPRU Gorj anunță planul „de bătaie” la alegerile parlamentare

  PRU Gorj anunță planul „de bătaie” la alegerile parlamentare

  pru-3Liderii PRU Gorj s-au întâlnit, ieri, în cadrul unei şedinţe pentru a discuta despre obiectivele organizaţiei pentru alegerile parlamentare din acest an. Aceştia urmăresc să întărească formaţiunile teritoriale care au eşuat la alegerile locale din vară, astfel încât să obţină un scor mult mai bun.

  Conducerea partidului a făcut o analiză a scorurilor obţinute la locale, de fiecare organizaţie din teritoriu, şi le-a cerut liderilor mobilizare pentru alegerile parlamentare din acest an. Tot, ieri, au fost prezentaţi candidaţii PRU Gorj care intră în cursa pentru obţinerea unui mandat de deputat sau senator. Mesajul PRU Gorj este acela de a promova tinerii, aceştia sperând că se vor putea face auziţi în Parlamentul României. Astfel, pe primul loc la Camera Deputaţilor se află Robert Bugă, în prezent consilier în cadrul Autorității Naționale pentru Cercetare Științifică și Inovare, urmat de Constantin Mrejeru, economist în cadrul departamentului de achiziții al Spitalului Orășenesc Turceni și consilier local al comunei Plopșoru, Dan Cîrstoniu, doctor inginer în hidrotehnică, antreprenor și consilier local al comunei Padeș, Violeta Bîjnea, consultant în implementarea fondurilor nerambursabile, Sergiu Găman, inginer, fost jucător profesionist de fotbal în Divizia A, actual Delegat de joc al Federației Române de Fotbal şi Claudiu Roibu, preşedintele PRU Slivileşti. La Senat, candidaţii PRU Gorj sunt Constantin Predoiu, fost Director al EMC Jilț, şi Viorel Rotaru, antreprenor și consilier local al comunei Bolboși. „Eu de când am intrat în politică, m-am lovit foarte tare de frica oamenilor. N-am înţeles niciodată de ce. Eu sunt născut în ´90 nu am trecut niciodată prin acea epocă în care teroarea sau ce era promovat atunci, practic punea căluşul în gura oamenilor şi nu le dădea voie să se exprime liber, însă am constatat că şi în anul 2016 această stare încă persistă. Faptul că cei şapte de la Camera Deputaţilor, incluzându-mă pe mine, şi cei patru de la Senat au acceptat să candideze este pentru mine o dovadă de curaj, o dovadă de determinare şi de implicare”, a spus Robert Bugă.

  Fostul candidat la Primăria Târgu-Jiu şi actualmente aspirant la un post de deputat de Gorj, Robert Bugă a declarat că în această campanie electorală va miza pe vizitele sale în teritoriu, astfel încât să îşi promoveze imaginea mai mult decât în campania precedentă. „De când s-a vehiculat candidatura mea şi a colegilor mei, echipa s-a întărit cu oameni care au venit benevol, sunt oameni din majoritatea localităţilor din judeţ care au ales să intre în rândurile noastre, mulţi dintre ei chiar aleşi locali independenţi, cărora le-a plăcut ceea ce vrem noi să facem, le-au plăcut candidaţii şi au intrat în rândurile Partidului România Unită. Şi modul de campanie va fi mult diferit acum pentru că va necesita mai multă muncă, timpul este foarte scurt pentru a acoperi un întreg judeţ, dar eu sunt optimist şi cred că până pe 11 decembrie vom reuşi să parcurgem toate localităţile şi să intrăm în discuţii cu toţi cetăţenii”, a declarat Robert Bugă.

  „În Gorj se întâmplă toate relele posibile”

  Deşi conducerea PRU la nivel central şi-a exprimat susţinerea faţă de Victor Ponta, ca viitor premier al ţării, Robert Bugă critică activitatea acestuia ca parlamentar de Gorj şi spune că niciunul dintre cei care au reprezentat judeţul în Parlament nu au făcut nimic pentru gorjeni. „Toţi parlamentarii de Gorj au fost nuli toţi pentru că în cei 4, 8 sau 12 ani de când sunt parlamentari nu au adus absolut niciun plus şi Gorjul sărăceşte pe zi ce trece, Gorjul pierde oameni în fiecare zi, în Gorj dispar locuri de muncă, în Gorj se întâmplă toate lucrurile rele posibile. Dacă ne uităm şi la sport ce se întâmplă în ultimul timp, vedem că în nici un domeniu nu stăm bine şi cred că e vina în primul rând a celor care reprezintă Gorjul la cel mai înalt nivel, adică în Parlament”, a mai declarat Robert Bugă, candidatul PRU Gorj la Camera Deputaţilor.

  În următoarea perioadă, este aşteptat să ajungă în Gorj şi preşedintele PRU, Bogdan Diaconu.

  pru-2 pru-3 pru

  Articolul precedent
  Articolul următor
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: