spot_img
17.3 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăPoliticPSD Gorj, tot mai departe de posturile de secretar de stat

  PSD Gorj, tot mai departe de posturile de secretar de stat

  Liderii locali ai PSD încă mai speră ca Gorjul să prindă posturi de secretar de stat în Guvernul Dăncilă. Deși termenul anunțat inițial era mult mai scurt, iar în anumite ministere s-au pus deja oameni noi pe posturi, pesediștii spun că încă mai sunt șanse ca organizației județene să îi fie acceptate propunerile pentru Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Economiei.

  Tot mai multe voci din PSD recunosc că șansele ca organizația județeană să îi propulseze la București pe Mihai Prunariu și Cristian Toader Pasti au scăzut considerabil, asta în ciuda optimismului afișat de liderii partidului. O numire în ministrul vizat de Prunariu a avut loc chiar zilele trecute, însă vicepreședintele PSD Gorj, Cosmin Popescu, spune că încă mai sunt șanse pentru șeful Asociației Județene de Fotbal (AJF) Gorj. „Postul de secretat de stat în Ministerul Tineretului și Sportului pe care s-a făcut numirea zilele trecute era alocat pentru zona de tineret și de aceea a fost făcută numirea. După cum știți, domnul președinte Cârciumaru și domnul Weber au făcut o propunere, pentru că încercăm să obținem un post pentru zona de sport”, a declarat Cosmin Popescu.

  „Nu sunt finalizate documentele de încetare a mandatelor”

  Popescu mai pune că la nivel central încă nu s-a finalizat analiza activității tuturor secretarilor de stat. „Încă nu s-au terminat documentele juridice în ceea ce privește locurile care vor rămâne vacante în urma analizei activității secretarilor de stat și președinților de agenții. O să vedem! Până la acest moment am văzut doar o numire făcută la acest minister. Pentru toate cele 28 de posturi de secretari de stat despre care s-a zis că nu corespund, deocamdată nu sunt finalizate documentele de încetare a mandatelor acestora”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: