spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 20, 2024
Altele
  AcasăPoliticPSD Gorj:"TOȚI reprezentanții PNL din Ministerul Energiei și din Complexul Oltenia trebuie...

  PSD Gorj:”TOȚI reprezentanții PNL din Ministerul Energiei și din Complexul Oltenia trebuie să-și dea demisia”

  Ministrul Energiei refuză să facă un pas în spate după tragedia de la CE Oltenia. Deși, imediat după accident, purtătorul de cuvânt al Guvernului a lăsat să se înțeleagă că inclusiv oficialul poate fi tras la răspundere, acum situația se dorește a fi rezolvată doar prin înlocuirea managerului companiei. Conducerea PSD Gorj îl acuză pe Virgil Popescu că împrăștie informații false prin carierele din județ.

  „După aproape o săptămână de la producerea tragediei de la Cariera Jilț Sud, timp în care adevărații responsabili caută cu disperare țapi ispășitori pentru cele trei vieți pierdute, cine ar trebui să-și dea demisia, nu o face!
  În tot acest timp, ministrul Virgil Popescu colindă prin carierele Complexului în încercarea de a distrage atenția de la cele petrecute, prefacându-se uimit de ce găsește la fața locului. Spune numai minciuni sfruntate! Ministrului i s-au adus la cunoștință problemele din companie de nenumărate ori atât de reprezentanții PSD, de liderii de sindicate, cu care s-a întâlnit de mai multe ori în ultimii doi ani, cât și de simplii angajați din minerit si energie. Din păcate, fără ecou! Singurul reprezentant PSD din Directorul companiei este Marius Negru, responsabil de partea Energetică, iar diferența de viziune și acțiune este clară pentru toată lumea”, a transmis conducerea PSD Gorj, prin intermediul unui comunicat de presă.

  Totodată, liderii PSD îi amintesc senatorului PNL, Ion Iordache, odele aduse ministrului cu doar câteva zile înainte să aibă loc tragedia de la CE Oltenia. Ulterior nici Iordache, nici prefectul PNL, Cristina Cilibiu, nu au scos capul să mai spună ceva.

  „Declarația președintelui PNL Gorj, Ion Iordache, făcută cu doar câteva zile înainte de a se produce tragedia, relevă exact cine sunt responsabilii privind decizia în Complexul Energetic Oltenia și în Ministerul Energiei: ‘Doamne ajută că, în ultimii doi ani, n-a avut PSD posibilitatea să conducă ministerul și Complexul Energetic Oltenia! Era faliment de mult. Ar fi fost la noi mai rău decât la Hunedoara. În momentul de față, compania funcționează foarte bine. Sperăm să fie ținuți cât mai departe de CEO.’ Ion Iordache are dreptate! TOȚI reprezentanții PNL din Ministerul Energiei și din Complexul Oltenia trebuie să-și dea demisia, inclusiv acesta din fruntea PNL Gorj!”, a mai transmis PSD Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!