spot_img
Altele
  AcasăHeadlinesRăzbunarea lui Dian Popescu pe primarul Filip! Vrea să mențină depozitul de...

  Răzbunarea lui Dian Popescu pe primarul Filip! Vrea să mențină depozitul de cărbune

  Dian Popescu pare că își bate joc de cei care l-au propulsat spre București. Liderul ALDE le cerere rovinărenilor să îndure praful de cărbune de la depozitul din oraș doar pentru a nu pica în dizgrațiile Ministrului Energiei. Liderul gorjean uită în felul acesta promisiunile electorale din campania trecută când datorită celor mințiți, ALDE Gorj a câștigat un clasament bun la nivel național.

  Disputele politice dintre liderul ALDE Dian Popescu și primarul Robert Filip au ajuns atât de departe încât șeful organizației județene se răzbună pe locuitorii din Rovinari. Supărat că edilul din Rovinari spune lucrurilor pe nume atât pe plan politic cât și administrativ, Dian îl lovește unde îl doare mai tare, în electorat. În ciuda eforturilor făcute de primarul Filip de a-i scăpa pe localnici de mizeria și praful rezultat al depozitului de cărbune, fostul consilier al ministrului Energiei încearcă să-i încurce planurile. „Avem nevoie de acest depozit, trebuie să depunem toate eforturile pentru ca acel depozit să funcționeze. Cetățenii orașului Rovinari lucrează la CEO și cred că au tot interesul ca lucrurile să continue acolo. Cum să fie împotriva dezvoltării CEO? Eu cred că trebuie să sprijinim Complexul. Acel depozit e din vremea Comunismului să nu ne jucăm cu copilării de genul acesta”, a declarat președintele ALDE Dian Popescu.

  Filip scoate oamenii în stradă

  Prin intermediul mai multor postări publice cetățenii din Rovinari îi cer edilului să pună capăt discomfortului creat. După ce ani de zile au stat cu geamurile închise și au respirat praf de cărbune localncii au primit o urmă de speranță cum că situația se va remedia. Robert Filip spune că Dian nu-și va atinge scopurile pe spinarea rovinărenilor. „Dian Popescu e unul dintre oamenii care vin odată la patru ani în Rovinari să ia foloasele. Dacă vor continua să depozitele cărbune, eu scot orașul în stradă și îi pun acolo să pună cărbune pe ei. Să văd ce zice Dian Popescu? E un un băgator de seamă, el în ecuația asta e zero. A venit, a cerșit niște voturi la oameni mintându-i că-i va scăpa de praf de cenusă”, a replicat primarul Robert Filip.

  Dian nu vrea să fie schimbat

  Disputele dintre cei doi lideri ALDE de la Gorj au început după ce Robert Filip a cerut ca în filiala județeană să se organizeze alegeri. Este mai bine de un an de zile de când în organizația județeană nu a mai venit niciun membru noul. Până mai curând ședințele interne s-au ținut pe ascuns, Dian fiind în conflict cu mai mulți membri din această cauză. Acum când numărul celor care-și doresc aleregri interne a crescut liderul ALDE a găsit o nouă scuză care să nu-i clătine scaunul. „Eu și cu colegii mei am început treaba. Vrem să avem organizații în fiecare comună și după ce vom avea aceste organizații bine structurate, nu doar pe hârtie, în fiecare localitate, vom cere și noi Bucureștiului să organizăm alegeri în teritoriu. Până atunci nu vor avea loc alegeri”, a concis Dian Popescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: