spot_img
30.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesReferendum pentru demiterea primarului Romanescu

  Referendum pentru demiterea primarului Romanescu

  Un partid politic și un ONG se organizează pentru pregătirea unui referendum care vizează demiterea primarului Marcel Romanescu. Ambele inițiative sunt deja promovate în spațiul public și inițiatorii susțin că proiectul vine la solicitarea cetățenilor, deranjați de haosul din Municipiul Târgu Jiu.

  “Reprezentanții Partidului Verde își doreșc declanșarea unui referendum pentru demiterea primarului Municipiului Târgu Jiu. Un om care nu vede decât cheltuirea banului public în interesul propriu și a echipei pe care o coordonează, credem că trebuie să meargă acasă! Un om care începe lucrări și le lase de izbeliște pe raza Municipiului Târgu Jiu, credem că trebuie să plece acasă! Un om, cum este primarul Marcel Romanescu, care plătește lucrările neexecutate, asta o spun rapoartele Curții de Conturi, credem că trebuie să plece acasă! Un om care a transformat Primăria Târgu Jiu în pașalâcul său, în afacerea sa personală, credem că trebuie să plece acasă! Acest oraș aparține târgujienilor și târgujienii trebuie să își recâștige primăria Târgu Jiu”, a transmis Adrian Tudor.

  Apel către partide

  Tudor speră ca și restul partidelor politice din Consiliul Local Târgu Jiu, să se mobiliezez pentru implementarea acestui demers. “Târgujienii sunt cei care ne cer să luăm măsuri cu primarul Romanescu. Sunt curios ce vor face reprezentanții celorlalte partide. Nu vrem să fie doar o acțiune a Partidului Verde, cu toate că suntem cei care ne dorim și ieșim cu acest proiect. Avem și capacitatea de a organiza strângere de semnături, dar vrem să vedem dacă celelalte partide politice se implică în acest demers”, a transmis liderul Verzilor de la Gorj.

  Grupul Civic face sondaje

  Și Grupul Civic Gorj face un sondaj, pe o rețea de socializare, pe aceeași temă. Membrii acestui ONG susțin că au în plan inclusiv sondarea celor doi viceprimari. Ei sunt convinși că cetățenii nu-i cunosc nici pe ei, nici activitatea pe care ambii o desfășoară.

  Romanescu riposează

  La aceste acuze, primarul Marcel Romanescu le răspunde celor ce conduc Grupul Civic Gorj că “ sondajele se fac în fiecare zi. Persoana care a demarat sondajul este soția domnului Strâmbulescu. Cred că ieșirile mele în spațiul public de săptămâna trecută, cu privire la activitatea directorului Centrului Brâncuși, au legătură cu aceste sondaje anunțate pe Facebook ”.

  Te-ar mai putea interesa

  7 COMENTARII

  1. La puscarie cu Tudor. Cei mai slabi si mai corupti politisti locali sunt la Tg Jiu. La fel si seful lor Tudor? La puscarie cu el. Acum vres referendum. Dar cum a ajuns director la Politia Loca la? Prin competente? Poste l o fi ajutat tsicasu.

  2. Cum e turcul și pistolul. Șon și Patason se șicanează reciproc.Doua nonvalori au ajuns să-și dispute postul de primar. Romanescu ajuns printr-o greșeală a democrației românești în această functie este contestat de un alt agarici al politicii gorjenesti, tudorica fiul lui tudor cel cu pusul pietrelor pe asfalt spunandu-ne că este criblura ptr protejarea asfaltului. Și acum îți tremura dinții în gură când treci cu mașina pe drumul ” modernizat ” de tudor. In județ avem numai specialiști unul și unul în frunte cu romanescu și cei trei tudori pricepuți la toate cultura, drumuri, deszăpeziri, asfaltări, plantări de pomi, vânat de ciori și funcții, etc.

  3. De ce nu facem noi un sondaj sa vedem dacă Tudor sa angajat legal sau nu,la facultatea Constantin Brâncuși?
   Cat despre Doamna Strambulescu nu cred ca bărbatu su trebuie sa rămână director pana la 120 de ani,asa ca mai ușor cu sondajul,ca Romanescu Marcel este votat de majoritatea locuitorilor din Târgu Jiu!Vreți sau nu oricum o sa rămână la Primarie atâta timp cât își dorește!!

  4. Oare Marcel Romanescu sa fie atât de vinovat?Eu personal l-am cunoscut și era cu totul alt om.Bine ca asa îl cunoscusem și pe rudarul de la Sadu primarul Bobaru care acum vreo 18 ani poza într-un om (numai om nu e el)modest,corect,etc…De fapt el este un parvenit,dornic de îmbogatire(cu orice preț)care a ajuns printr-o conjunctura și ajutorul unor prosti ceea ce nu visa vreodată,el un needucat,un nimenea candva !A păstrat o singura calitate:grandomania dusa la paroxism ceea ce înseamnă paranoia!!!

  5. Părerea mea ca a-ți rămas pe dinafara și va tăiat toate tastele la care mai sugerați din bani publici de faceți atât tam-tam,ați angajat toate neamurile.. Psd va e frica ca rămâneți șomeri???

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: