spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăPoliticRomanescu, anunțat ca primă opțiune, dacă declară că va candida pentru PSD...

  Romanescu, anunțat ca primă opțiune, dacă declară că va candida pentru PSD la Primăria Târgu Jiu

  Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a fost anunțat drept prima opțiune a PSD, dacă va declara public faptul că a decis să candideze, pentru al treilea mandat, de această dată din partea acestei formațiuni politice. Anunțul a fost făcut de senatorul Cristi Rujan, președintele organizației PSD Târgu Jiu.

  Deși Romanescu a declarat, de mai multe ori, că acolo unde merge echipa lui va fi și el, încă nu a anunțat public că nu va mai candida pentru PNL. Rujan spune, însă, că echipa acestuia este, deja, la PSD și este așteptat anunțul lui Romanescu, în privința deciziei luate.„Echipa domniei sale, cea pe care și-a fundamentat activitatea politico-electorală, în perioada trecută, este, acum, în bloc, în PSD, la organizația municipală, urmând ca, în raport de ceea ce consideră, sau când consideră oportun domnia sa, să-și facă publică opțiunea, dacă vrea să vină alături de echipă, așa cum a afirmat anterior, sau, dimpotrivă, să comunice o altă opțiune pe care va merge, pe viitor. Noi vom lua deciziile în plan rațional, nu emoțional. Trebuie să avem în vedere voturile anterioare, analiza proceselor electorale care au fost până acum și, bineînțeles, cercetările socilologice, adică sondajele care arată cine stă cel mai bine în acel moment și pe notorietate și pe intenție de vot. Dacă domnul Marcel Romanescu va face declarație oficială că își dorește să candideze din partea PSD în 2024, atunci, în baza analizelor pragmatice, bazate pe cercetările sociologice, va reprezenta prima noastră opțiune în acest context. Din cercetările sociologice făcute până în acest moment, domnia sa are cel mai mare nivel de notorietate din municipiul Târgu Jiu”, a declarat senatorul Cristi Rujan, la Radio Infinit.

  De asemenea, Rujan a anunțat că la sondajul pe vot politic, de partid, PSD a obținut un procent de 41% la municipiul Târgu Jiu.

   

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Marcel Romanescu a aratat ca primar a municipiului Targu Jiu ca rezultatele obtinute in aceasta perioada sa poata fi luate in calcul pentru viitor. Ma bucur ca PSD este prima optiune a sa pentru un al treilea mandat, fiind normal sa fie tinut cont de munca si implicarea sa in acesti ultimi ani.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: