spot_img
3.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăPoliticRomanescu și Iordache continuă luptele politice și în 2023

    Romanescu și Iordache continuă luptele politice și în 2023

    Nesiguranță și îndoieli, la început de an, în echipa PNL Gorj. Membrii importanți din organizație vorbesc despre strategii proprii și nu de țeluri comune. Marcel Romanescu și Ion Iordache nu au îngropat securea războiului, fiecare vizând propriul interes pe scena politică.

    Primarul  municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, președinte al organizației municipale PNL, nu uită vechile trădări din PNL Gorj și, pentru 2024, susține că va fi precaut. Noua echipă, conturată pe repede înainte în PNL Gorj, nu îi oferă încrederea de care are nevoie primarul în exercițiu.

    „Fiecare trebuie să își contureze strategia pentru 2024. Am primit foarte multe informații de la colegii mei din PNL despre discuții care au avut loc. În politică te poți aștepta la orice, iar eu sunt mușcat de șarpe de mai multe ori în perioada în care am activat în PNL, cu promisiuni de susținere, ulterior, de retragere a promisiunilor. Sunt puțin mai precaut în abordarea viitoarei mele candidaturi, pentru că nu aș vrea să transmit un anumit mesaj, care, ulterior, să nu depindă doar de mine, să depindă de alții care, în momentul de față, au la mâna lor destinul meu și destinul organizației pe care o conduc”, a declarat Marcel Romanescu la un post de radio local.

    Nemulțumit de declarațiile acuzatoare ale lui Romanescu, senatorul Ion Iordache, președintele organizației județene, îi transmite lui Romanescu că știe că el are interesul să facă rău PNL-ului. „Decizia partidului este să fie alături de toți membrii săi, de cei care sunt reali sau serioși, iar rugăminte către toți cei care au alte gânduri, să-și vadă de drumul lor și să nu facă rău partidului, pentru că nu e cazul. I-am oferit sprijinul, dacă are nevoie de noi. Cel care nu a recunoscut că partidul a fost alături de el este domnul Romanescu. Eu îl rog și sper să înceteze cu astfel de provocări, pentru că face doar rău. Eu înțeleg că vrea să facă rău partidului prin astfel de declarații”, a ripostat președintele PNL Gorj.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: